3 gode blog anbefalinger til dig

Som skrive- og læseglad person, læser jeg en del blogs. Det er alt lige fra gode opskrifter, trænings tips og anbefalinger af steder til mere personlige indlæg og inspirerende outfits. Jeg er derfor også ofte selv på udkig efter nye blogs at læse, og søger derfor selv tit efter blog anbefalinger. Oftest er Google min bedste ven, så jeg søger simpelthen bare dér efter ‘nemme opskrifter’, ‘make-up tutorials’, ‘steder at drikke kaffe’ og nogle gange søger jeg helt simpelt på ‘blog anbefalinger’.

På den måde bliver jeg ledt direkte til blogs der selv anbefaler andre blogs, og får derigennem øjnene op for nye spændende blogs at læse. Derfor  har jeg nu fundet 3 blogs, som jeg er begyndt at følge fast, og selvfølgelig gerne vil dele med jer.

Guide KBH

Guidekbh.dk er sådan en blog jeg altid kan klikke ind på hvis jeg leder efter gode anbefalinger om ting og steder i Københavnsområdet. Derfor ligger linket til bloggen nu også fast oppe i min værktøjslinje. Blandt andet har jeg inde på bloggen fundet nye hyggelige kaffesteder i indre København. Det er faktisk også der jeg blev guidet til hvor jeg kunne finde autoservice til en god pris, da jeg skulle have min elskede Fiat 500 til eftersyn.

Senest har jeg læst en artikel om en abefaling af et brunch sted der hedder The Union Kitchen ved Nyhavn. Jeg har endnu ikke fået prøvet stedet, men ud fra billedet og anbefalingen at dømme, så skal jeg helt sikkert derhen og prøve deres avocado toast. Er der nogle af jer der har været der? Guide KBH fungerer nærmest som en slags digital guidebog, og deler en masse brugbare tips uanset om du er bosiddende i Københavnsområdet eller om du kommer der til på et visit. Derfor ryger den på listen over mine blog anbefalinger til jer.

Spisetips

Nummer 2 på listen over blog anbefalinger er bloggen spisetips.dk. Bloggen her byder, som navnet siger, på en masse blogindlæg omhandlende mad. Det kan være alt fra opskrifter og anbefalinger af spisesteder til forklaringer om fødevarers næringsindhold og sjove facts om f.eks. popcorn og kaffe. Mine yndlingsindlæg derinde, som jeg har gemt og gjort brug af flere gange er 3 slags tips du kan spise (næsten) uden skrupler, Nordic Catering – Danmarks bedste frokost ordning og Nem opskrift på hummus med chili og persille.

Hvorfor har jeg gemt netop disse tre indlæg?

3 slags tips du kan spise (næsten) uden skrupler har jeg gemt alene af den grund at der i dette blogindlæg deles nogle ret nemme og simple opskrifter på hvordan du kan lave sundere chips. Jeg har lavet disse chips flere gange, og derfor er indægget selvfølgelig gemt, så jeg nemt kan finde det når jeg skal bruge opskriften.

Nordic Catering – Danmarks bedste frokost ordning blev simpelthen gemt for at jeg kunne vise det til min chef. Indlægget (med tilhørende billede) om sund, lækker og nærende frokostordning på arbejdspladsen tiltalte mig nemlig helt vildt, og da jeg vidste at min chef havde kikkerten ude efter bedre frokost buffet til arbejdet, måtte jeg lige hive fat i hende og vise indlægget her. Om det bliver frokostordningen fra Nordic Catering vi kommer til at få, ved jeg endnu ikke, men mine fingre er krydsede for at det bliver derfra.

Nem opskrift på hummus med chili og persille er et indlæg jeg har gemt med intentionerne om at prøve opskriften af. Jeg prøvede den første gang i sidste uge, og jeg er ret sikker på at det ikke bliver sidste. Nøj hvor var den hummus lækker, og overraskende nem at lave, og så kan jeg oven i købet spise den sammen med mine sunde chips haha.

Velvilje

En blog som optager lidt mere personlige emner, men som jeg i den grad mener fortjener et shout out og en plads på min liste over blog anbefalinger, er velvilje.dk. Bloggen her har fokus på nogle lidt mere tabu belagte emner som vinterdepression, det at være introvert, at have præstations angst og det der med at have svært ved at overskue bestemte situationer.

Så mange danskere går rundt med en mildere eller stærkere form for psykisk lidelse, og har oftest svært ved at søge hjælp. Derfor er bloggen her fantastisk. Den pådutter ikke folk noget som helst, men vækker istedet tanker og giver gode råd ift. til diverse problematikker. Jeg har selv fået god læsning ud af indlæggene om præsentationsteknik og det at have rod i økonomien.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *