Anmeldelse af iPhone 7 og iPhone 7 plus

Dette er en af de første anmeldelser af iPhone 7 og iPhone 7 plus i Danmark, og i denne anmeldelse vil vi komme i dybden på den nye iPhone, som for nyligt blev lanceret af Apple. Det forventes at iPhone 7 pris bliver nogenlunde det samme, som da iPhone 6s udkom sidste år. 

Design

Der er ikke sket de store ændringer designmæssigt, udover at den Space Grey model er blevet fjernet, og der er kommet 2 nye sorte modeller. De helt sorte modeller har været efterspurgt lige siden, at Apple valgte af fjerne den sorte model.

Og denne gang fik folk altså opfyldt deres ønsker, med ikke bare én, men hele to sorte modeller. En blank (Jet sort) og en mat sort iPhone.

Der har været både mange negative, men også mange positive om den nye Jet Sort, som aldrig er set før i et Apple sortiment. Den største bekymring, som folk har er dog at de er bange for, at den bliver alt for svær at holde “skinnende” pga. af den glatte overflade, så kommer man hurtig til at kunne se fedt pletter osv. i forhold til den mat sorte model, hvor det er sværere at se snavs på.

Performance

Helt som forventet, så kom Apple med en ny processor til deres iPhone, nemlig den nye A10 chip. Den skulle efter Apple’s egne udsagn være den hurtigste på smartphone markedet, og vores erfaring er, at det er den også! Der er ingen responstid på opgaver på telefonen, og den svarer lige med det samme. Det er imponerende med kræft i en så lille chip.

Den nye “home button”

Touch ID eller hjem knappen, som den bedst er kendt for er den eneste knap på forsiden af iPhone – Den har fået en helt ny teknologi! Så i princippet er det overhovedet ikke en knap du trykker ned, men det er bare en perfekt illusion, der for det til at føle som om at du rent faktisk trykker den ned.

Der sidder en lille “Taptic engine” som laver en lille vibrationsbevægelse når du trykker på knappen.  – Derfor er der ingen dele der bliver slidt af et blive trykket ned mange gange i løbet af en dag, som de foregående modeller gør. Denne teknologi har vi blandt andet set i den nye Macbook, hvor touchpadden er opbygget på denne teknologi, og det er virkelig fantastisk, hvor godt at det rent faktisk lavet.

Farvel til hovedtelefon stikket

Apple har gjort det igen, de har fjernet et stykke gammel teknologi velvidende at der vil komme en masse drama omkring det. Det har været et af de mest omtalte rygter at Apple ville fjerne hovedtelefon stikket, og det er så det der er sket.

For et par år siden startede de med at rykke stikket fra toppen til bunden af telefonen, og nu har de fjernet det helt. Det betyder at man skal bruge lightning porten til at høre musik, hvilket betyder at du ikke kan høre musik og lade på samme tid uden at bruge en adapter.

Vores erfaring siger dog at det bliver minimalt hvor meget, at man egentligt vil ligge mærke til det. Da en undersøgelse viser at det er de færreste som både lader deres telefon og høre musik på samme tid.

Nyt trådløst headset

I forbindelse med at Apple har fjernet deres hovedtelefon stik, er de selvfølgelig selv kommet med en løsning til det. De er nemlig kommet med et trådløst headset, nemlig earpods, som efter sigende skulle være utrolig gode, og fungere perfekt med iPhone 7!

Det er endnu uvist hvilken teknologi det trådløse headset bruger, om det er bluetooth, wifi eller måske en helt ny teknologi, som Apple har patent på, men det for vi at se når det kommer i butikkerne.

Kilde: Bedremobil.dk 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *