Det burde alle nybagte forældre investere i

Når man venter barn så er der en masse ting, som man skal have styr på inden, den lille ny kommer til verdenen. Er det første gang man bliver forældre, så er der sikkert også en hel masse ting som man ikke umiddelbart tænker over, men som faktisk er utrolig rar at have til når den lille nye kommer. Vi har her lavet en lille oversigt over, hvad, og hvorfor du skal have de forskellige ting – samt hvornår du burde anskaffe dem.

Pusletaske

En af de første ting som du burde investere i inden den lille nye baby kommer er en pusletaske, og det er der flere gode grunde til. Det anbefales at man pakker en tak, som man har stående klar til den dag vandet går. Her kan du med fordel bruge en pusletaske til at have alle de ting med, som er nødvendige til et ophold på sygehuset.

Chancerne for at vandet går på dig når du mindst venter det, er utrolig store. Derfor anbefaler vi at du har denne taske med diverse ekstra tøj, tøj til babyen, og hvad du som mor har brug for at have med dig.

Når du så kommer hjem fra sygehuset med den lille ny kan du løbende få pakket pusletasken om, så den indeholder mere baby relevante ting.

Babyalarm

En anden ting som du før eller siden bliver nødt til at investere i er en babyalarm, og her anbefaler vi at få det gjort med det samme. Så har du den når du føler du får brug for det, og du skal ikke gå og fortryde at du ikke fik den købt.

Det kan være utroligt svært at finde frem til den rigtige babyalarm, og derfor kan vi anbefale at læse denne babyalarm test. Denne babyalarm test kigger på de mest populære og bedste babyalarm der er på markedet i Danmark og Europa.  Vi sammenligner også på priser så du har mulighed for, at finde en billig babyalarm.

Hvis du planlægger at skal have flere børn, så kan det være en rigtig god ide at bruge de ekstra penge på en babyalarm nu. En babyalarm i ekstra god kvalitet, den holder snildt 10-15 år, hvis ikke længere, hvis du passer ordentligt på den.

Det kan altså derfor være en rigtig god investering at give et par hundrede kroner ekstra nu, også spare måske tusindekroner, når du skal ud og have babyalarm igen om 2 år.

Autostol

Hvis du har bil så er det selvfølgelig ekstra vigtigt at du får investeret i en autostol, men vi kan faktisk også anbefale det til folk der ikke selv har bil. Hvis du har bil og bruger den til at fragte baby hjem fra sygehuset i, så kræver det at du allerede har styr på den inden at i føder.

Det er vigtigt at du løbende tjekker op på, at den autostol du har er den rette størrelse til jeres barn. Hvis autostolen ikke er i korrekt størrelse, så giver den heller ikke den optimale støtte til dit barn.

Igennem et barns levetid så skifter man løbende autostol for, at sikre den optimale sikkerhed for barnet.

Som vi nævnte tidligere, så kan det være en god ide at købe en autostol også selvom at du ikke har en bil selv. Det kan være du har mulighed for at låne familie eller venners bil, ellers det kan være du en dag har brug for at tage en taxa med en autostol.

Klapvogn

Når barnet bliver et 6-12 måneder – så anbefaler vi at man får anskaffet sig en klapvogn. Den er meget lettere at komme rundt med en f.eks. en barnevogn, hvilket er super praktisk når man f.eks. er på tur.

Hvis man investere i en god klapvogn, så kan man også bruge den til at barnet kan sove til middag i, når man er ude af huset.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *