Ferie: Find og bestil de bedste familieferier her!

Det kan være svært at finde den optimale ferie for familien.

Rigtig mange børnefamilier har ikke råd til at rejse, da det ganske enkelt er for dyrt. Derfor skulle man umiddelbart tro, at løsningen herpå ville være at tage i sommerhus i Danmark. Virkeligheden er bare, at også dette kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse. Bor man eksempelvis på Sjælland – og skal man en tur til Jylland, kan broturen alene koste dyrt! Dertil kommer benzin, lejeudgifter og så videre og så videre. Dermed kan en ferie i sommerhus i lille Danmark stadig være en meget dyr fornøjelse, og nogle gange kan flybilleter og camping sydpå faktisk ende med at koste nogenlunde det samme som en tur i sommerhus i Danmark. I danmark er vejret dog ikke altid med os, og derfor vil mange danske børnefamilier naturligvis også gerne nyde solen ved at tage sydpå på ferie.

Her at det muligt at holde ferie sydpå!

Fri Ferie er stedet, hvor børnefamilier kan gå på opdagelse i et hav af forskellige feriemuligheder. Her er både camping, ferieboliger, hoteller, krydstogter og badelande. Derudover er der også rejser med bus. Badebussen er den perfekte løsning, hvis man gerne vil køre sydpå (spare penge), uden selv at skulle tænke på at sidde bag rattet. Badebussen gør det muligt at bruge kvalitetstid med familien, og det i sig selv kan være en mangelvare for mange børnefamilier i hverdagen. Badebussen kører både til Italien og Kroatien. Gæster fortæller, at stemningen i badebussen er noget ganske særligt, grundet forventningerne til ferien lige om hjørnet.

Pris for badebussen

Priserne for at køre med badebussen kan findes på Fri Feries hjemmeside, og prisen er både tur og retur. En tidligere gæst har udtalt:

Jeg var heldig igen i år og kørte med jeres badebus på ferie til Kroatien sammen med mine tre voksne børn. Som det allervigtigste for mig og den ene af mine drenge var, at vi fik lov til at sidde foran og det var en stor hjælp, da vi begge bliver meget køresyge. Så 1000 Tak for jeres hjælp!” 🙂

Camping i hele Europa

Udover det faktum, at det er muligt at rejse sydpå for en billig penge, er det også muligt at holde ferier på formidable campingspladser i hele Europa. Fri Ferie er eksperter i at vejlede gæster i at finde de helt rigtige campingpladser, der opfylder de enkelte familiers behov og interesser. Der er mulighed for at bestille campingferie i:

Derfor bør alle børnefamilier gøre sig selv en tjeneste og gå på opdagelse i det enorme sortiment af campingpladser.

Ferieboliger og hoteller ud over det sædvanlige

Udover det store sortiment af campingpladser, tilbyder Fri Ferie også et stort udvalg af ferieboliger og hoteller i Europa. Her er virkelig noget for en hver smag! Dette er hvad end, der er tale om et ønske om en autentisk ferie, hvor ferien holdes i tæt samspil med lokalbefolkningen – eller om man ønsker en luksusferie, hvor man kan trække sig tilbage med familien og nyde, at der absolut ingenting mangler!

Krydstogter

Fri Ferie tilbyder spændende krydstogter rundt om i verden – herunder:

Dette er en oplagt måde at rejse på for familier, der gerne vil ud og opleve noget hver eneste dag. Prisen på krydstogterne inkluderer ofte mad. De har mange års erfaring med at finde de optimale ferie for et af forskellige familier. Kontakt Fri Ferie i dag og bestil din efterårsferie i morgen.

Læs meget mere om de mange muligheder for at rejse billigt med familien på Fri Feries hjemmeside. 

De bedste hilsner og anbefalinger fra en tidligere gæst hos Fri Ferie.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *