Garderobeskabet skal opdateres med toppe til kvinder

Det er blevet tid til at opdatere garderoben fra vintermode til sommermode.

Hvis du vil have en følelse af luksus er det tid til at stå op om morgenen og iføre dig en blød og feminin silketop med tynde stropper.

Toppe til kvinder er meget populære hele året rundt. Men især fra foråret indtil omkring september måned, er toppen den måske mest populære style i kvindernes garderobeskab.

Uanset om du kan lide en feminin top i silke, bomuld eller polyester, kan den populære top styles under både en bluse, cardigan eller selvstændigt.

Kvinder elsker at fri deres krop. Efter at være blevet kvalt hele vinteren med tykke uldtrøjer og oversize tørklæder – er det tid til at føle sig godt tilpas. Få lidt sol og nyde livet med en følelse af luksus.

De mest populære toppe til kvinder lige nu er fx:

  • Stroptoppe
  • Silketoppe
  • Blondetoppe

Alle 3 toppe er populære og sikrer dig et lækkert look. Du kan også finde tusindvis af andre toppe som vil give dig en feminin følelse af luksus i hverdagen. Men stroptoppe, silketoppe og blondetoppe er blevet meget populære.

FESTTOPPE

Festtoppe har altid været populære men er især over de seneste år blevet mere populært på bybilledet.

Som nævnt i det første afsnit, så kan toppe styles på mange forskellige måder, båder eksklusivt og stilet såvel som casual og råt. Du kan også have top under en kjole i byen eller en blazer hvis det skal være mere fint. Pinterest er et godt sted af finde inspiration til at style dig med festtoppe.

Når du har fundet den rigtige top er det altid en god idé at sublere op med flere farver, så har du også altid et solidt udavlg af festtoppe. Nogle designere og producenter tilbyder op til mere end 10-20 forskellige farver af samme top fordi den er populær.

Når du skal købe din nye top, så er bør du være opmærksom på kvalitet, materiale farvevalg samt selvfølgelig pris og design. Du bør også overveje om toppen altid er på lager, så du kan købe en ny identisk, når du trænger til det eller få lavet en ombytning hvis der skulle opstå problemer.

KØB TOPPE I GOD KVALITET

Du bør overveje at købe din top i god kvalitet. Hvert år produceres 150 milliader stykker tøj på verdensplan og det betyder at tøjindustrien er hård ved vores klima.

Køber du dine toppe i god kvalitet behøver du ikke at købe flere toppe lige med det samme. Det kan derfor være en god at du ikke køber det billigste styles du kan finde – derved undgå vi at for meget tøj havner i skraldespanden.

Der er heldigvis fleres interessante projekter i gang som forsøger at gøre noget ved prolemet. Fx kan du søge efter #stoptøjspild på de sociale medier og se hvordan deres sættes fokus på overforbrug af tøj.

Den danske tøjbranche omsætter for ca. 30 milliarder danske kroner om året og hvis alle ikke kun købte i miljøvenlig kvalitet mest også holdbart materiale, så ville vi tilsammen i Danmark kunne gæres vores for at forbedre klimaet væsentligt hver eneste år. Danskernes forbrug af tøj ligger over 30% over resten af verdens forbrug af tøj.

DET ER IKKE ALTID MATERIALET MAN SKAL SE PÅ

Ligesom at en elbil kan være god for miljøet når den kører, så betyder det ikke at den kan vær hård for miljøet at producere. Det er det samme toppe og andet tøj til kvinder. Plantebaseret tøj som fx bomuld kan stadig godt bruge mange kemikaliere i produktionsprocessen. Heldigvis er mange af de danske producenter af tøj blevet meget bedre til at tænke på miljøet.

Et godt råd er at købe toppe når du har behov for det og køb dem i god kvalitet i flere farver. Så har du toppe som fu kan bruge på både kontoret på arbejdet, i hverdagen eller som festtoppe i mange år fremover.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *