Giv smilet et ekstra løft – vælg en prisvenlig tandblegning i København!

Det siges, at vores smil er det første, andre mennesker lægger mærke til ved vores udseende. Det er en lille ting med en stor betydning, og derfor er det altid en god idé at tage så godt vare på sit smil, som man overhovedet kan. Med lidt omtanke og gode vaner kan man komme langt med at bevare det flotte smil, men det betyder ikke, at alder og livsstil ikke sætter deres præg. Som årene går, begynder tænderne at blive misfarvede, og selvom det sker ganske langsomt, når man måske en dag til det punkt, hvor forskellen mellem de gamle feriebilleder og det, man ser i spejlet, er blevet for stor – og så bliver smilet gerne gemt væk. Det er der heldigvis råd for, når man vælger en kompetent tandblegning i København.

Tandblegning – en kosmetisk behandling
En tandblegning er en kosmetisk behandling, som i modsætning til mange andre tandlægebehandlinger ikke tager udgangspunkt i et medicinsk problem. Det er dog ikke ensbetydende med, at behovet for en tandblegning ikke kan give anledning til overvejelser om ens livsstil, så der er måske alligevel en sammenhæng. Der er for eksempel mange helbredsmæssige konsekvenser forbundet med at ryge, men den allerførste ændring, man ser i munden, er som regel misfarvninger af tænderne. Et for højt alkoholforbrug kan have samme effekt, og derfor er en tandblegning en god anledning til at tage en snak med tandlægen om ens livsstil og vaner i al almindelighed – det kan spare en for meget besvær senere hen.

Vælg behandling på klinikken eller behandling derhjemme
Der er mange tandklinikker at vælge mellem, når man er på udkig efter en tandblegning til en god pris i København. Behandlingen er både enkel og populær, og derfor er det også noget, som kan laves til en pris, hvor de fleste kan være med. Behandlingen kan foregå på to forskellige måder. Man kan enten blive behandlet på tandklinikken ad flere omgange, eller man kan vælge at gøre det derhjemme. Sidstnævnte metode tager længere tid, men til gengæld kan man gøre det over natten og således slippe for at bruge tiden på tandlægebesøg.

Ved en tandblegning tages der altid først mål af tænderne til en skinne, som skal bæres under behandlingen. Skinnen skal herefter fyldes med blegevæske, som skal blege de misfarvede områder. Når man vælger, at behandlingen skal foregå på tandklinikken, bruges der en gel eller pasta, som indeholder ca. 10-15% brintoverilte. Den skal bæres i 1-2 timer ad gangen, eventuelt fordelt over flere gange. Man har som sagt også mulighed for at lave blegningen derhjemme, men her er blegemidlet dog en del mildere, og derfor kan behandlingen tage 2-3 uger, hvor man for eksempel kan have skinnen på om natten.

Der er som sagt mange valgmuligheder, når man har besluttet sig for en tandblegning i København. Det er dog vigtigt, at man beslutter sig for, om man selv vil lave behandlingen, eller om den skal foregå på en klinik. Som altid når det drejer sig om tandlæger, kan det også svare sig at læse anmeldelser på nettet, og der er desuden intet i vejen med at henvende sig til en tandklinik og spørge om et uforpligtende tilbud på tandblegning til en fornuftig pris.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *