Hold styr på dagligdagens gøremål

Redoffice Kontorsupermarked er kendt for at have det bredeste og bedste sortiment inden for kontorartikler – og vores papirsortiment er ingen undtagelse.

Listen af vores papirudvalg er lang og det er fordi, vi ønsker, at vores kunder kan få opfyldt deres kvalitetskrav.

Vi er af den overbevisning, at papir er en af de vigtigste kontorartikler, og netop derfor er vores udvalg bredt og alsidigt. Vores sortiment spænder over en lang række papirformer såsom post-its, notesbøger, almindeligt papir, blokke, farvet papir, 350g kunstpapir, 80g printerpapir, fotopapir, kopipapir, laserpapir, visitkort og meget mere.

Fra A3-papir til det lille, unikke visitkort

Kopipapir er en vare, der bruges i privaten såvel som i virksomheden. Vi forhandler flere forskellige størrelser såsom A3-papir, A4-papir og A5-papir. Gældende for alle typer kopipapir er, at vores udvalg af både A3, A4 og A5 er nøje udvalgt med henblik på høj kvalitet til en god pris. Til den miljøbevidste har vi A4-kopipapir og notesbøger fra Oxford, der er skabt af 100 % genbrugspapir.

Visitkort er ligeledes en vare, som kunden kan anskaffe sig gennem Redoffice Kontorsupermarked.

Vi giver kunden mulighed for at printe egne visitkort. Visitkortene kan benyttes som en måde at udveksle kontaktinformationer, men de er også en måde, hvorpå kunden kan udbrede sit firma eller et budskab. Kunden bestemmer selv, hvad der skal stå på kortene og dermed kan kunden skabe sit eget unikke visitkort.

Et overblik der skaber resultater – notesbogen

Linieret, ternet, A4, A5, A6 – kært barn findes i mange former og udsmykninger. Der er selvfølgelig tale om den velkendte notesbog, som stadig finder sin relevans blandt både unge og ældre. Redoffice Kontorsupermarked forhandler notesbøger i forskellige størrelser, så den enkelte notesbog opfylder kundens krav.

For nogen er notesbogen fast placeret i arbejdstasken, så den er lettilgængelig. På den måde kan notesbogen rumme arbejdsmøder, noter, huskelister og andre vigtige informationer. Her skal notesbogen fungere som en all-rounder, der skal organisere notater og aftaler på farten. Derfor er det vigtigt, at notesbogen har et slidstærkt og kraftigt omslag, der kan beskytte de vigtige notater.

For andre ligger notesbogen i skuffen i hjemmet, hvor den tages frem, når der skal skrives en to-do-liste for at nå hverdagens mange gøremål. Her kunne den velkendte kinabog benyttes, da denne har en limet og syet ryg, der giver lang holdbarhed og samtidig indeholder trykt linjering.

Notesbøger har altså mange brugsmuligheder – og der skal derfor være notesbøger til enhver anledning. I takt med den – for mange – hektiske hverdag er det nødvendigt at have et værktøj, der kan rumme de mange målsætninger og gøremål. Dét kan en notesbog.

I både virksomheder og privaten er notesbøger en velkendt go-to, når der skal skabes et overblik over eventuelle arbejdsopgaver, eller der skal nedskrives en indkøbsliste. Redoffice Kontorsupermarkeds sortiment af notesbøger rummer kendte mærker såsom Bantex, Esselte, Oxford og mange flere.

Skab det visuelle overblik med en whiteboard tavle

I virksomheder kan der ofte være brug for en alternativ notesbog, som er tilgængelig for alle medarbejdere: en whiteboard tavle. Whiteboardet er et praktisk, effektivt og visuelt hjælpemiddel på kontoret, i arbejdsrummet eller i mødelokalet. Det kan benyttes til fremvisning af blandt andet noter, påmindelser, dagsordener og ideer.

Fordelen ved whiteboardet er, at tavlen nemt og hurtigt kan viske skrift ud med en klud eller en svamp, hvorved der er plads til nye ideer og noter.

Vi forhandler både tavler, der skal hænge på væggen og tavler med monterede hjul under. Denne sidstnævnte tavle er ideel til kontoret, da den er nem og flytbar. Den ophængte tavle kan let integreres i et mødelokale. Whiteboardet kommer derfor til sin ret på kontoret hvor der tegnes, skrives og forklares.

Hvad enten du er til den traditionelle notesbog eller det visuelle whiteboard, kan du nemt få skabt et overblik over ideer og forskellige gøremål, som hverdagen ofte bringer med sig.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *