Hypnose og rygestop

Andelen af rygere i Danmark er stagnerende, men alligevel dør der hvert år over 13.000 danskere på grund af rygerelaterede sygdomme – det er mange, og langt flere mennesker bliver berørt af det. Er du én af dem, der gerne vil lægge cigaretterne på hylden for altid og starte på en sundere livsstil, så kan hypnose være løsningen for dig.

Fordelene ved rygestop

Uanset hvor længe du har røget, så vil et rygestop altid gavne dit helbred! Du vil hurtigt opleve mere energi og få en bedre vejrtrækning. Dit kredsløb vil forbedres. Dine lunger vil lettere kunne bekæmpe infektioner, dine smagsløg bliver forbedret. Risikoen for en blodprop halveres efter 1-2 år efter rygestop, efter 10-15 år vil din risiko for en blodprop være den samme, som hos en ikke-ryger. Risikoen for flere alvorlige kræftformer, heriblandt mundhule, bugspytkirtel og livmoderhalskræft, mindskes markant efter et 5-årigt rygestop.

Hvad er hypnose?

Hypnose er en blid, og meget effektfuld terapeutisk metode til personlig forandring, der bygger på mange års veldokumenteret forskning. Hypnose er afledt af det græske ord hypnos, som betyder søvn. Du er dog aldrig i en sovende tilstand, når du hypnotiseres, men derimod i en naturligt forekommende bevidsthedstilstand, der ligger mellem at være vågen og at sove. Hypnose arbejder altså med dit ubevidste sind, mens dit bevidste sind slapper af – du kan derfor heller aldrig hypnotiseres til noget, som du ikke selv vil være med til. Hvis ikke du selv ønsker at stoppe med at ryge, så kan hypnosen heller ikke afhjælpe dig med din rygeafhængighed. Rygestop kræver tro og overbevisning.

Rygestop og hypnose

Et rygestop kræver en vaneændring. Vi mennesker er vanemennesker, og vi trives bedst med at gøre det, vi plejer. En vaneændring kræver meget energi og overskud, fordi hjernen skal omstille sig til en ny måde at tænke på. Hypnose hjælper dig til at ændre dit tankemønster, så din vane hurtigere kan ændres og din afhængighed kan nulstilles og erstattes med gode følelser efterfølgende.

Ved hjælp af hypnose, forsvinder rygetrangen og abstinenserne for de fleste allerede efter den første uge og for resten efter en uges tid. Rygestop med hypnose kræver ingen omstilling eller tilvænning. Ved et rygestop kan man have en tendens til at tage på i vægt, da man kan være tilbøjelig til at trøstespise, når rygetrangen melder sig. Med hypnose fjernes rygetrangen og ved hjælp af nogle enkle teknikker, vil du nemt kunne styre udenom de fristelser, der opstår, når du kvitter cigaretterne. Et rygestop med hypnose får dig altså ikke til at tage på i vægt.

Røgfri efter første behandling

På Klinik Careteam anvender vi de nyeste hypnoseteknikker og lydfiler, udviklet af førende hypnotisører i USA.  En rygestopbehandling består af to sessioner. Fra den første dag skal du afsætte ca. 12 minutter til selvhypnose – her lytter du til en lydfil én gang dagligt i en periode på 3 uger. Selvhypnosen gør brug af nogle teknikker, som underbevidstheden dagligt bearbejder. Efter den første uge kommer du ind til en kontrol-session, hvor vi kontrollerer at alt er, som det skal være. Herefter vil du være røgfri – uden abstinenser og uden følelsen af nogensinde at have røget.

Kontakt Klinik Careteam allerede i dag på T: 6167 2887 for spørgsmål og tidsbestilling.

Hjemmeside: https://www.careteam.dk/hypnose/hypnose-og-rygestop/

 

 

 

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *