København er hjemsted for de fedeste kontorer

I Danmark er vi tusindvis af mennesker der arbejder på kontorer, både de små hjemmekontorer i soveværelset eller garagen op til de store kontorer med flere hundrede eller flere tusinde kollegaer.

i København findes der nogle af de fedeste kontorlokaler, kontorhoteller, coworking spaces og generelt fede kontorer til leje, hvor du har mulighed for, at komme ud og møde nye mennesker, imens du er på arbejde, eller du kan finde et lille afsides kontor, hvor du kan sidde alene og arbejde på dine projekter.

Behold fokus

Når man sidder i et åbent kontorfællesskab, så kan der hurtigt komme elementer ind, der distraherer dig i dit arbejde og fjerner fokus fra det der er vigtigt. Derfor er det vigtigt at genvinde koncentrationen i det åbne kontorfællesskab, så du kan arbejde effektivt og rent faktisk få noget for hånden, imens du er på arbejde.

Det er altså vigtigt at du kan holde koncentrationen på kontoret, selvom der er nogle der holder Skype møder, eller andre der taler sammen i det åbne landskab.

Skal vi købe?

Vis man driver en støre virksomhed, eller en virksomhed med vokseværk, så kan der være store fordele i at købe sin erhvervsejendom, frem for at leje den, fordi du så binder noget kapital i virksomheden, og samtidig sparer op i virksomheden, hvis du er ude og låne pengene, så du på den måde opbygger virksomhedens egenkpital, samtidig med at du får en række skattemæssige fordele, i form af fradrag for rente udgifter og afskrivninger på lokalerne.

Er du en lille virksomhed, eller er der planer om at du skal have den til at vokse eksplosivt, inden for en årrække, så kan det være en stor fordel at leje sig ind i kontorlokaler eller kontorbygninger, netop fordi du så har muligheden for at kunne flytte til større eller mindre lokaler efter behov, som din virksomhed udvikler sig, Der er intet værre end at sidde i nogle lokaler, hvor der er tomt, fordi der ikke er nok mennesker, så føles arbejdsdagen pludseligt meget længere.

Anvend erhvervslejemålet som showroom og inspirer dine kunder

Det er langt fra alle virksomheder, der gør brug af de såkaldte showrooms, men mange virksomheder vil kunne nyde godt af konceptet. Et showroom er et lokale, hvor man fremviser sine produkter. Dette er især ideelt for virksomheder, som driver størstedelen af deres virksomhed online. På denne måde har kunderne mulighed for at se produkterne fysisk. Dette kan både gøre kunderne mere sikre i deres sag, inden de vælger at købe det specifikke produkt, men det kan også inspirere kunderne til at købe andre af virksomhedens produkter. Du kan i denne artikel læse mere om de muligheder, showrooms giver virksomheder.

Lej et erhvervslejemål, og anvend dette som showroom

Størstedelen af showrooms er lejede lokaler, og dette er der god grund til. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse at skulle investere i en ejendom eller et lokale blot for at fremvise sine produkter. Her er leje af erhvervsmål et godt alternativ. Når du skal vælge dit erhvervslejemål, skal du selvfølgelig gøre dig nogle tanker omkring det først. Skal placeringen af lokalet være supercentralt, således forbipasserende på gågaden kan få lyst til at gå derind? Skal rummene være store og lyse, således der er ekstragod plads til produkterne? Eller er det bedre med mindre rum og en hyggelig atmosfære? Når du har gjort dig disse tanker, vil du have bedre mulighed for at finde det perfekte lejemål, som præcis passer din virksomheds vision og dermed skaber bedre resultater.

Arranger rundvisninger, og giv kunderne ekstra informationer

En god idé til at gøre virksomhedens showrooms endnu mere attraktive og givende for kunderne er, hvis man vælger at arrangere rundvisninger. Dette kan være på specifikke tidspunkter i løbet af ugen, eller det kan være, at kunderne selv skal have mulighed for at booke en tid, som bedst passer dem. Uanset hvad er det yderst givende at lave rundvisninger i lokalet. På denne måde har kunderne mulighed for at stille uddybende spørgsmål og få yderligere informationer omkring produkterne. Dette kan gøre deres købsoplevelse mere unik og spændende, hvilket kan være med til, at kunderne enten køber flere produkter eller kommer igen en anden gang.

Kombiner showroomet med kontoret

Er økonomien ikke til at leje et helt erhvervsmål for sig selv, som udelukkende fungerer som et showroom, kan man vælge at kombinere det med kontoret. Lej et par ekstra kvadratmeter, hvor du vil have plads til et skrivebord og en computer i et andet rum. Ud over at spare penge vil dette ligeledes give dig mulighed for konstant at være i showroomet. Dette sikrer, at der altid er personale til stede, når kunder kigger ind i butikken. Derudover vil det ikke være nødvendigt for kunderne at booke en tid, hvis de ønsker at få en rundvisning.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *