Oplad din iPhone og iPad hurtigere med disse 4 tips

Ofte står man og er på vej ud af døren, med meget lidt strøm på telefonen – eller en helt død telefon.

Dette er ikke et særligt sjovt scenarie i den moderne hverdag, hvor vi alle er stærkt afhængige af en smartphone. F.eks til at betale for varer med mobilepay, købe bus og togbilletter og meget mere. Heldigvis er der råd for, hvordan man kan oplade sin iPhone op til 50% hurtigere og derved kan komme hurtigere ud af døren. Her kommer 3 konkrete tips, som alle kan gøre brug af, hvis de ejer en Apple enhed som en iPhone, iPad eller iPod.

Sørg for du bruger en kraftig oplader

Som bekendt kan man oplade sin smartphone med blot et kabel. Hvis dette er en iPhone, vil der være et Lightningstik i den ene ende og et USB-stik i den anden. Det giver muligheden for blot at oplade fra en bærbar computer, hvilket selvfølgeligt er meget smart. Desværre er opladning fra en USB port i en computer en meget svag løsning, da den maks. kan overføre 5 Watt af gangen. I stedet bør man købe en oplader, som passer til en stikkontakt. Dette kunne være en iPad adapter med 12 watt og 2 ampere. Dette er en meget kraftigere løsning og vil kunne spare iPhone/iPad-ejere for meget tid i længden.

Brug flyfunktionen og spar tid – men vær opmærksom

Mange kender allerede til tippet om at man kan sætte sin enhed på flyfunktion under opladning og sparre meget tid. Dette gør nemlig, at din telefon ikke har adgang til hverket nettet eller den indbyggede antenne. Derfor opdaterer den ikke Apps i baggrunden, henter de nyeste mails og de nyeste SMS’er. Vær dog opmærksom når du bruger denne funktion. Har du en ven eller et familiemedlem, som du skal være i konstant kontakt med, vil personen ikke kunne ringe eller skrive når din telefon er på flyfunktion. Så, hvis du står overfor at modtage et vigtigt opkald, anbefaler vi ikke denne funktion.

Luk alle apps i baggrunden af din enhed

Når du har åbnet en App på din iPhone/iPad, forbliver denne åben i baggrunden. Dette vil sige, at hvis du åbner et spil, din mail-box eller messenger, vil denne app køre i baggrunden på stand-by. Dette er til for, at næste gang du åbner appen skal den ikke loade i ligeså lang tid, da appen allerede er åben. Rigtigt smart, hvis man allerede bruger telefonen og ønsker at spare tid. Desværre trækker dette en enorm mængde strøm, som man kunne undgå ved blot at lukke alle apps i baggrunden. Heldigvis er dette nemt, da man blot klikker på sin homeknap to gange, og løfter alle apps i venstre side op – så bliver de lukket. Hvis man ikke har lukket sine apps i lang tid, kan dette dog godt tage lidt tid første gang.

Sørg for at oplade din telefon med stuetemperatur

Det lyder underligt, men temperaturen i det lokale eller den placering hvor du man oplader sin telefon, spiller en stor rolle. Alle der er iPhone ejere, kender scenariet, hvor ens iPhone går ud, mens man rent faktisk har strøm. Flere brugere rapporteret at deres iPhone kan finde på at gå ud mens man har 30% tilbage. Dette er fordi at batteriet skal have en vis temperatur for at fungere optimalt, og da telefonen samtidigt er lavet af aluminium hjælper dette ikke just på det.

Samtidigt, er det også en dårlig ide at oplade ens iPhone et sted, hvor temperaturen er meget høj. Dette kunne være på en varm sommerdag ude i solen – eller, hvis man ligger sin iPhone oven på en radiator. Du kan læse flere tips og tricks til en hurtigere opladning, samt finde originale opladere på webshoppen.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *