Osteopat Århus – professionel symptomlæsning og behandling

Hos Team Osteo i Århus får du professionel og helhedsorienteret service, når du henvender dig med smerter og gener i muskler og led. Der kan ligge mange forklaringer bag, at knæet brokker sig, skulderen spænder eller at det smerter i nakken. Via en grundig gennemgang af både sygdoms- og skadehistorik samt en klinisk undersøgelse afdækker vi den symptomgivende faktor, og tilrettelægger et effektivt behandlingsforløb til dig.  

Dine fysioterapeuter i Århus

Team Osteo er specialiseret i patientbehandling ved hjælp af osteopatiske og fysioterapeutiske behandlingstilbud. Bag Team Osteo finder du Thomas Heesgaard og Tina K. Rasmussen, som er uddannede fysioterapeuter med overbygninger i ostepati. Begge har mange års erfaring med behandlinger af diverse skader og betændelsestilstande, som er fremprovokeret af sportsaktiviteter samt andre traumer på muskler og led.

Århus osteopati

Med osteopati er der i bogstaveligste forstand tale om et håndfag, da behandlingen udelukkende foregår med hænderne. Samtidigt er det et skånsomt behandlingstilbud, som tilpasses den enkelte patients symptomer og gener. Det osteopatiske fokus er, at kroppen er en enhed, og derfor er den i stand til at selvregulere og reparere sig selv. Med det in mente sigter den osteopatiske behandling på at afdække og behandle dysfunktioner i enkelte eller flere af kroppens systemer. Formålet er at genoprette kroppens evne til at hele sig selv igen.

Behandling af sportsskader

Hos Team Ostero behandler vi sports- og idrætsskader. En skade kan opstå akut som følge af et pludseligt traume. En skade kan også være et resultat af overbelastning. Fælles for begge er, at kroppen selv kan restituere. Men er du over flere måneder påvirket af smerter i særlige muskelgrupper og led, så kan der være tale om en kronisk skade. Dette er et symptom på, at der er dysfunktioner i ét eller flere systemer, som gør, at kroppen ikke længere kan hele sig selv. På baggrund af en grundig udredning af skadehistorik og klinisk undersøgelse tilrettelægges den rette osteopatiske behandlingsplan, således at kroppen opnår balance i alle systemer, og du kan genoptage din aktive livsstil igen.

Behandling af løberknæ hos løbere og ikke-løbere

På trods af navnet så er løberknæ en almindelig overbelastningsskade, som rammer eliteudøvere og helt almindelige motionister inden for alle typer af sportsaktiviteter. Betegnelsen dækker en irritation eller betændelsestilstand i et senebånd i låret som følge af overbelastning. Tilstanden er behandlingsdygtig, og hos Team Ostero finder vi sammen med dig ud af, hvad der ligger til grund for problemet. Det er vigtigt, at du konsulterer en professionel, da du risikerer, at skaden kommer igen, hvis du ikke kommer til bunds i, hvad det er, der er udslagsgivende for betændelsestilstanden.

Læs mere om behandling af løberknæ her.

Facetledssyndrom

Facetledssyndrom betegner en smertefuld betændelsestilstand i facetleddene i hvirvelsøjlen. Det kommer ofte til udtryk som hold i ryggen/nakken, og smertetilstanden kan være direkte invaliderende for patienten. Syndromet opstår ofte akut som følge af et ”forkert” vrid eller en dårlig soveposition. Men det kan også komme over tid i forbindelse med en generel dårlig holdning i kroppen eller arbejdsposition. Behandlingen består af osteopatiske ledmanipulative teknikker i kombination med massage og afspænding. Du kan forvente bedring i løbet af 1-2 uger.

Osteopat behandling til din baby

Nogle gange græder et barn mere end gennemsnittet. Vi undersøger og behandler dit barn ud fra en generel snak om barnets fødsel, hverdag og trivsel samt observationer af barnets bevægelses evner og/eller udfordringer. Et typisk behandlingsforløb kræver 2-6 behandlinger, og vi giver jer gerne hjemmeøvelser med hjem, så I kan vedligeholde behandlingseffekten.

Hos Team Ostero i Århus behandler vi mange forskellige typer gener og smerter i muskler og led for patienter i alle aldersgrupper. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige behandlingsplan til dig og dine symptomer.

Læs mere om behandling af din baby her på Team Osteo’s hjemmeside..

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *