Overvej kontorlokaler med folk i din branche

Du kan få inspiration af at leje kontorlokaler, hvor der er nogen fra samme branche som dig og din virksomhed.

Networking ikke noget, der skal fejes ind under bordet, når man skal finde nye kontorlokaler. At netværke er ikke lige frem et undervurderet aspekt inden for den professionelle verden. Det er smart, at man lejer sig ind et sted, hvor der er ligesindede. Forstået på den måde, at der er nogle i nærheden – enten ovenpå eller nedenunder eller i nabobygningen – der laver noget inden for det samme felt som ens egen virksomhed.

På den måde kan man udvide sit netværk og komme i kontakt med andre mennesker, der deler samme passion som en selv. Det er også en god måde at styrke det sociale på tværs af lokalerne.

Man kan få sig en masse diskussioner med de andre og komme ind på, hvilke tendenser der er at finde inden for det felt, man nu engang har som interesse. Samtidig kan man udvide sin viden og høre om nogle af de erfaringer, ens kolleger har gjort sig på den anden side eller ovenpå. Det er en uvurderlig forbindelse, der skabes til hinanden – både professionelt og menneskeligt.

Nej tak til forkerte naboer

Det er ikke lige så inspirerende, hvis man befinder sig i et pharma-kontor, og man har en nabo, der står for tøjlavning. Det er ikke lige frem sådan, man kan skabe kontakter til hinanden på samme måde, som hvis man har en nabo, der ligeledes laver medicinprodukter eller researcher på det.

Derfor gør man som kontorejer klogt i at nærstudere og få et indblik i, hvem ens kommende kolleger er, der hvor man har tænkt sig at få nye kontorer. Det er nemlig afgørende, at man formår at have nogle naboer, som man også gerne vil snakke med.

Jo flere, man kan snakke business med og udveksle ideer med, jo større sandsynlighed er der for, at ens virksomhed vokser. Og ikke kun, når man sidder ved sit skrivebord.

Input og spildt mulighed

Det er ofte en spildt mulighed, hvis man har kontorlokaler og er naboer med nogle, man ikke snakker med, fordi de ikke deler samme interesser som en selv. For at undgå, man havner i en sådan situation, gør man klogt i at sikre sig, at der er styr på det hele, og at man ikke falder i den fælde, der hedder at stille sig tilfreds, bare fordi prisen er super. Der skal gerne være nogle at snakke med, som man ikke ser hele tiden, der kan inspirere. Derfor er det afgørende, man giver sig selv den tanke, at man gerne vil have ligesindede naboer, som man også kan få nye og spændende input fra.

Det er i de nye diskussioner om et emne, der er ens hjerte nært, at man ofte får de bedste input og formår at tænke i nye baner. Retninger der kan føre til økonomisk gevinst.

For at komme endnu tættere på sine naboer, kan man vælge at gå ind i et kontorhotel, kontorfællesskab eller coworking, som det også hedder på engelsk. Her kan man sidde i samme kontorlokaler, som andre firmaer, det er gerne andre start-ups, og herved kan man sparre med hinanden konstant.

Vælger man denne løsning, vil det selvfølgelig give endnu mere for udviklingen, at man sidder sammen med andre fra samme branche.

Det kan være svært at finde det helt rigtige kontorlokale, kontorfællesskab eller kontorhotel, men gennem Lokalebasen eller Kontorfællesskaber, kan man søge på mange lokaler og kontorer over hele landet. Her er der mulighed for at finde noget, der passer alle behov. Man får direkte kontakt til udlejer, og har derved mulighed for at få direkte svar på de spørgsmål man skulle have omkring at sidde på f.eks. et kontorhotel.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *