Phonetrade er Danmarks største forhandler af brugte iPhones

Det har de været siden 2014. Virksomheden har i de sidste par år specialiseret sig i at købe og i standsætte gamle iPhones og sælge dem igen. På den måde har Phonetrade gjort sig bemærket positivt og har fået en del anerkendelse fra alle sider. Det er en god måde at reducere ressourcespild på og samtidig give alle mennesker en mulighed for at få sig en billig iPhone til både dem selv eller til deres børn.

Dermed har alle, uanset behov og budget, en mulighed for at kunne få en god mobiltelefon som kan en masse ting. Phonetrade sælger således også ældre modeller af iPhones, så man ikke skal forkøbe sig i den nyeste nye model, for at kunne få en iPhone selv.

Phonetrade tager din gamle iPhone i bytte

Når virksomheden tilbyder dig en ny iPhone i enten brugt eller ny stand, så tilbyder de også at tage din gamle iPhone i bytte. Uanset hvad standen er på den – så tager de den i bytte og giver dig en ny i hånden. Det er en dejlig nem process som man næsten ikke kan sige nej til. Phonetrade sparer dig for alt besværet med at mødes med en køber, risikoen samt utrygheden.

Du skal blot huske at slette din gamle iPhone fra iCloud, så den ikke er låst. Det er det eneste krav Phonetrade har, når du afleverer den gamle. Du kan allerede på virksomhedens hjemmeside få en pris på hvad din iPhone er værd, via en nem guide. Hvis ikke du er så god til det tekniske, så prøv at kigge forbi en af butikkerne hvor medarbejderne vil hjælpe dig med det samme.

Dermed kan du også få din nye telefon med, med det samme. Så du ikke skal stå uden telefon i noget tid og kan skifte direkte over.

Phonetrade giver dig 200 kr. ekstra når du handler igen
Når du afleverer din gamle iPhone i bytte, så får du telefonens værdi plus 200 kr. ekstra. Dvs hvis din knuste iPhone er 800 kr værd så får du et værdibevis på 1000 kr at handle for igen. På den måde får du ekstra meget for din iPhone og det giver dig mulighed for at købe en ny og meget bedre iPhone.

Samtidig er fordelen, at Phonetrade giver dig 10% rabat på alle reparationer af selvforskyldte skader du måtte pådrage din iPhone. Det giver dig en god tryghed, som sikrer at du kan have ro i maven ift. din iPhone, hvis den skulle gå i stykker.

Du kan finde Phonetrade lokalt
Phonetrade har også butikker som du kan besøge. Og det er en fordel for dig som kunde. Hvis du har problemer med din iPhone, eller måske bare spørgsmål eller brug for gode råd – så kan du besøge Phonetrade i en af deres 4 butikker og få hjælp. Både køb, salg og reparation kan foretages i de 4 butikker og de har også et stort udvalg af tilbehør som du kan vælg imellem. De hjælper dig hos Phonetrade med at lægge panserglas på helt perfekt hvis du ønsker det.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *