Psykoterapeutuddannelse i Nordsjælland – Bliv psykoterapeut her

Dispuk er et firma, som tilbyder psykoterapeut-uddannelser i Nordsjælland (Snekkersten) af højeste kvalitet. Dispuks uddannelse som psykoterapeut varer i alt  5 år.  Denne Psykoterapeutuddannelse giver dig direkte adgang til Dansk Psykoterapeutforening.

Psykoterapeutuddannelsen hos Dispuk er en alternativ efteruddannelse, hvor det narrative er i fokus. Denne uddannelse er meget mere end en en almindelig diplomuddannelse. Det skyldes, at den skiller sig meget ud fra andre lignende uddannelser på markedet. Det er en efteruddannelse i narrativ psykoterapi, og psykoterapeut-uddannelsen lærer dig både om alt det praktisk arbejde med spændende opgaver, teori og etik.

Uddannelse som psykoterapeut hos Dispuk 

Psykoterapeutuddannelsen hos Dispuk består af flere forskellige forløb. Først starter du på en såkaldt “grunduddannelse”. Dette indledende forløb er en basisuddannelse, som forbereder dig på de videre forløb. Basisuddannelsen som psykoterapeut strækker sig over 1 år. På dette basisår er omdrejningspunktet den narrative samtalepraksis – noget, som du også kan læse mere om på Dispuks hjemmeside.

Når du er færdig med basisuddannelsen som psykoterapeut, kan du (hvis du ønsker det), gå videre til næste uddannelse. Dette forløb strækker sig over de næste 2-3 år. I denne periode får du en overordnet grunduddannelse, som til sidst betyder, at du kan kalde dig selv for en såkaldt “Narrativ samtaleterapeut”.

Det sidste forløb i psykoterapeutuddannelsen foregår i det 4-5 år. Dette forløb skal du se som en form for overbygningsuddannelse. Det er efter dette forløb, at du kan kalde dig selv for en “Narrativ psykoterapeut”.

Dette lærer du på Dispuks psykoterapeutuddannelse

Du opnår en masse forskellige færdigheder på Dispuks psykjoterapeutuddannelse, og vi kan derfor ikke opliste alle færdighederne her.

Når du er  færdig med den 5 årige psykoterapeutuddannelse hos Dispuk i Nordsjælland, får du dermed flere forskellige færdigheder, som du kan tage med dig videre.  Du får blandt andet indsigt i nogle helt grundlæggende terapeutiske værktøjer og redskaber. Disse værktøjer og redskaber, kan du tage med dig videre og anvende i praksis efterfølgende uden problemer. Psykoterapeut-uddannelsen hos Dispuk bygger på de helt grundlæggende narrative principper. Dette er lidt komplekst, så vi anbefaler, at du går ind og læser om dette på hjemmesiden efterfølgende.

Som elev på Dispuk psykoterapeutuddannelse tilegner du dig en stor faglig kompetence inden for dette felt. Dette er faktisk noget, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge efterfølgende. Det er som sagt kompetencer, som eleverne allerede tilegner sig på det første år i uddannelsen.

Godkendt af anerkendt evalueringsinstitut

Psykoterapeutuddannelsen er godkendt af “Reflektor”, som er et yderst  anerkendt evalueringsinstitut, der er ansat af Dansk psykoterapeutforening. Dette er i sig selv dermed et kvalitetsstempel som sikrer, at uddannelsen som psykoterapeut lever op til de krav, der stilles til en dygtig psykoterapeut.

Du kan dele de forskellige forløb i Dispuks psykoterapeutuddannelse op. Det betyder helt konkret, at du kan tage hver “underuddannelse” separat. Du kan også tage alle 5 forløb i forlængelse af hinanden som dermed vil udgøre én samlet efteruddannelse.

Du skal dog vide, at der kun er adgang til Dansk psykoterapeutforening, hvis du tager hele psykoterapeutforløbet over maksimum 6 år.

Efteruddannelse som psykoterapeut kan tages på arbejdspladsen

Du kan også vælge at tage efteruddannelsen som psykoterapeut hos Dispuk i forbindelse med dit arbejde. Herved vil uddannelsen udgøre en form for efteruddannelse, som du kan tage sideløbende med dit nuværende arbejde. Dette er der mange, som ser som en fordel, da de herved ikke behøver at sætte hele tilværelsen på “pause”.

Læs mere om Dispuks uddannelse som psykoterapeut

Vi anbefaler, at du går ind og læser meget mere om psykoterapeutuddannelsen på Dispuks egen hjemmeside. Her kan du nemlig blive meget klogere på de mange forskellige efteruddannelser af højeste kvalitet hos Dispuk.

Du skal vide,  at hver eneste efteruddannelse hos Dispuk er kvalitetsstemplet og ankerkendt af arbejdspladser i hele landet. Du kan med andre ord være helt sikker på at gå fra uddannelsen med en viden, som du kan bruge i praksis umiddelbart efter uddannelsen – og som virksomheder vil sætte stor pris på.

Alternative efteruddannelser hos Dispuk

Du kan betragte alle efteruddannelserne hos Dispuk som værende “alternative uddannelser”. Dette betyder helt konkret, at uddannelserne hos Dispuk skiller sig markant ud fra de andre efteruddannelser, som eksisterer på markedet. Derudover kan du forvente rimelige priser, hvor du som elev “får hvad du betaler for”.

Kontakt Dispuk for mere information

Kontakt Dispuk i dag for mere information om de forskellige muligheder for at tage en efteruddannelse hos dem. De har beliggenhed i Nordsjælland. På hjemmesiden kan du se udførlige beskrivelser af hvert kursus, og du har også mulighed for at se videoer, hvor de uddyber, hvad du kan forvente af hver uddannelse. Sidst men ikke mindst anbefaler vi, at du tager et kig forbi deres YouTube-kanal, hvor du hurtigt også kan få et indblik i, hvad de som organisation kan tilbyde ved deres efteruddannelser.

God fornøjelse med din kommende efteruddannelse hos Dispuk – vi lover, at du ikke vil blive skuffet…

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *