Raglan tees en ny spiller på vores bane

Tex-Tryk leverer varen, hvis du har brug for tryk eller broderi på beklædning. Du kan altid ringe til os med spørgsmål og få de råd og den vejledning, du ønsker. Vi har faktisk for vane at vejlede vores kunder ned til mindste detalje.

Sådan har vi gjort i mere end 30 år og har ikke planer om at sætte standarden ned.

Engang var Tex-Tryk en lille virksomhed i en kælder. Det er vi ikke længere. I 1980 opstod behovet for en afdeling for broderi, som blev bygget til. Vi er nu helt ude af kælderen og bor i 700 kvm. store lokaler i Aalborg centrum.

Vores udvalg af tøj vi kan trykke har udviklet sig gennem tiden hvor vi engang brugte ord som single jersey har vi i dag navne som raglan tees dette er en 2 farvet T-shirts

Priserne er gode, kan vi love uden at tøve. Uanset størrelsen på bestillingen er de konkurrencedygtige.
Vores store kreds af kunder vender også trygt tilbage til os. Efterhånden har kundekredsen bredt sig ud over Danmark til Sverige, Norge og Grønland. Et hurtigt kig blandt kunderne viser både industrivirksomheder, vaskerier, textilleverandører, hospitaler og forsvaret.

Udover at tilbyde gode priser og vejledning er vi også stolte af vores håndværk. Selvom vores maskiner kan lave store oplag af tryk, er det mennesker med god sans for kvalitet, der betjener dem. Trykkemaskinen kan på en dag lave 4000 tryk, og broderimaskinerne 2500.
Den gode kombination giver os mulighed for at love kunderne, at en ordre altid vil være færdig inden 14 dage, og vi holder altid, hvad vi lover.

Undervejs i trykkeprocessen sørger vi for, at alt er, som det skal være. Vi ser det som en tillidssag. Firmanavnet på tøjet er altid sat i vinkel, og intet bliver stavet forkert. Vi forholder os kritisk til vores eget arbejde og ringer hellere for en gang for meget til kunden for at sikre os, at processen er på rette vej.

Kig ind på www.tex-tryk.dk og grib fat i os

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *