Scotty Cameron – det ypperste inden for puttere i golf

Om du er helt ny i golfsporten eller rutineret på de veltrimmede græsplæner, så findes der en eller flere Scotty Cameron puttere som passe lige til dig.

Scotty Cameron har i årtier udviklet og designet puttere, i samspil med de bedste spillere i verdenen. Gennem årene er hans kreative sind og mange timer med professionelle golfspillere, blevet til en masse unikke puttere. Hver med deres helt enestående spilleegenskaber. Mulighederne for at bygge putteren så den passe nøjagtigt til dig er næsten utallige. Der er mulighed for at flytte vægten, ændre på samlingen og tilpasset skaftlængden, sådan så et hvert putt føles helt perfekt.

Scotty Cameron er en mand med en enorm kreativitet og en god sans for kompromiset mellem funktionalitet og æstetik. Der er tænkt over en hver detaljer i putteren, de mærkater der bliver sat på skaftet, grippet og i lige så høj grad, det headcover der hører til putteren. Der er ikke en eneste ting i processen der bliver overladt til tilfældighederne. Har man købt en Scotty Cameron putter, kan man faktisk sende putteren til deres customshop, hvor du kan sætte dit helt personlige præg på din putter.

De fleste puttere kommer som standard med Scotty Camerons Pistolero eller Pistolini grip. Scotty Cameron har dog i den senere tid også har fået øjnene op for de mere runde og store grips. Fx Matador grippet som fås i tre forskellige størrelser. Og på Futura serien dual balance grippet.

Den klassiske blade putter

En designklassikker fra Scotty Cameron er Newport putteren, som i dag findes i forskellige udgaver. Designet er en klassisk blade putter, hvor ”what-you-see-is-what-u-get” er den helt rigtige beskrivelse. Der er ikke noget bling-bling eller unødige detaljer – blot en helt klassisk blade putter, hvor feel og æstetik er vægtet højest.

Der findes en del udgaver af denne putter, derfor findes der desværre også nogle falske i omløb. Dem undgår du nemmeste ved at købe din Scotty Cameron putter hos en autoriseret forhandler.

De moderne puttere

Til trods for at Scotty Cameron producerer designikoner, holdes der ikke igen på teknologien. Faktisk er den i højsæde i alle hans produktioner, selv de helt traditionelle puttere, som Newport og Circa. For få år siden udviklede han i samarbejde med Tour-spillere Futura serien, som blev en banebrydende serie af puttere, med stor tilgivelse ved miss-hits ved det forhøjede MOI. En tanke der i sig selv ikke er ny, men som Scotty Cameron redefinerede i Futura serien. Endvidere har Scotty Cameron også lavet en lang række mallet puttere, som Futura serien, der alle skal hjælpe med tilgivelsen ved hits udenfor sweetspottet.

I 1994 købte Titleist rettighederne til Scotty Camerons brand og i dag udvikler de i tæt samarbejde med Tour-proerne, banebrydende puttere i alle tænkelige designs og med sidste nye teknologi.

Ved du hvilken putter du skal have?
Hvis du kender dine specifikationer og har helt styr på hvad du skal bruge, er det blot af finde den putter du vil have. Men er du det mindste i tvivl, så skal du tage dig tid til en putter fitting. Her tages der højde for din fysik, dit swing og din feedback på putteren. Fitting til en Scotty Cameron putter bør foretages ved en autoriseret forhandler, hvor du har mulighed for at prøve de mange forskellige puttere, og få en personlig faglig rådgivning omkring dit putter valg.

Når du har anskaffet dig din nye Scotty Cameron putter er der kun én ting tilbage at gøre. Ud og hole nogle putts, og nyde den følelse af kvalitet der arbejde for dig. En kvalitet der ikke findes i mange andre puttere end dem fra Scotty Cameron.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *