Studierabat – hvordan og hvor?

Hvis man er ung kan det nogle gange knibe med pengene. Det kan være man er studerende og så har man nærmest kun SU’en at leve for. Nogle har også et studiejob, men det er begrænset hvor meget man kan tjene på et studiejob, når man er ufaglært og også skal passe et fuldtidsstudium. Således har man måske ikke tid til at arbejde på et studiejob mere end 10 timer om ugen, og det giver jo ikke vanvittige meget ekstra indkomst. Det giver dog et lille supplement til SU’en, som man så kan bruge til en fredagsøl eller hvad man nu har lyst til. Pointen er, at man måske ikke altid har så mange penge mellem hænderne, når man er ung og studerende.

Besparelser

På grund af det sparsomme budget som studerende, vil man ofte have interesse i at finde besparelser, hvor man kan. Det kan være på hvad som helst. Der mange forskellige rabatter til studerende rundt omkring. For eksempel kan man få en del procenter i rabat hos mange spisesteder osv. Du kan også ofte få rabat på offentlig transport. Så det gælder altså bare for studerende om at kigge sig om efter rabatter for at spare nogle penge. Man kan jo ligeså godt udnytte de besparingsmuligheder man har i stedet for at betale fuld pris. Som sagt kan man som studerende finde mange muligheder for rabat. Det gælder bare om at åbne øjne of ører. Der findes eksempelvis også mange rabat-sider på internettet, hvor rabatterne er samlet, så man på den måde kan få det store overblik.

Rabat på tandlæge

Som studerende kan man også komme ud for at skulle besøge en tandlæge, hvis der er noget galt med tænderne. Ydermere er det ofte også en god idé at gå til et årligt tjek, selvom der ikke er noget galt – som sådan – med tænderne. Bare det at få tænderne tjekket igennem og måske få dem renset kan holde de værste skader væk fra tænderne. Men at gå til tandlæge kan ofte være en kostelig affære – desværre. Som studerende kan det pludselig blive meget uoverskueligt, hvis man skal af med 2-3 måneders indkomst på  én gang. Derfor bør man som studerende også gå efter at finde de tandlæger der udbyder studierabat på behandlinger. Det er flere klinikker der gør i København, og omegn og derfor er der mange gode muligheder for studerende for at finde rabatter, hvis tænderne værker. Det kan godt være, at ens egen tandlæge ikke tilbyder studierabat, men så har man muligheden for at søge hen imod andre tandlæger som gør. Det er ofte forskelligt hvor meget rabat man kan få, men det kan sagtens ske at man som studerende kan modtage op til 15% i rabat, hvilket må siges at være en god rabat, hvis du skal frekventere tandlægen ofte. Selvom man som studerende ikke besøger tandlægen så ofte, er det stadig værd at tage denne rabat med. Man skal jo spare, hvor man kan.

Rabat på alle frie ydelser hos tandlægen

Man kan ofte rå denne studierabat på alle frie ydelser hos tandlægerne. Ydermere kan du som studerende – hvis du er medlem af Danmark – få endnu mere tilskud til dine behandlinger. På den måde kan studerende få lidt mere overskud til at gå til tandlægen. Således bliver studerende altså ikke ruineret, når de slå et smut forbi deres tandlæge. Det skal jo ikke være sådan, at studerende ender med ekstremt dårlige tænder efter et par år på universitet – eller hvad de har studeret – fordi de ikke føler de har råd til at besøge en tandlæge selvom de har enorme smerter. På den måde bliver det jo bare værre, når man så endelig GÅR til tandlægen, og således kan det ende med at koste den studerende RIGTIG mange penge, i stedet for en lille sum en gang i mellem med rabat. Så hvis du er studerende, så kig dig om og find nogle rabatter på tandlæger, næste gang du har brug for et tjek.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *