Supbine som kliniksystem

Supbine er et system som hjælper dig med at drive din klinik. Alt fra booking til journalisering, bogføring og fakturering tager Supbine sig af – så du kan fokusere på dine klienter. Med Supbine kan du let oprette en sag, tilføje en journal og lave timeregisteringer. Supbine hjælper dig med at optimere din virksomheds arbejdsprocesser og levere en bedre service til dine klienter.

Fra sag til faktura

Med Supbine kan du nemt og enkelt oprette en sag. Efterfølgende tilføjer du journaler og timeregistreringer, og når klienter er færdig med konsultationen så har du mulighed for at sende ham/hende en faktura.

Booking

Med vores bookingsystem kan dine kunder nemt booke en tid hos din klinik – direkte på din egen hjemmeside. Derudover kan du altid oprette nye tider hvis klienter ringer ind til dig. Kalenderen er med til at give dig overblik, og se hvornår du kan tage imod nye klienter.

Betaling

Vores betalingsmodul er nemt at komme i gang med. Vi skal blot bruge lidt virksomhedsinformation samt en bankkonto til at udbetale penge til. På denne måde har du altid et overblik over hvem af dine klienter, som har betalt og hvem der endnu mangler at betale.

Videokonsultation

Gør du brug af ekonsultation? Hos Supbine har du mulighed for at tilbyde dine klienter videokonsultation. Begrebet er måske stadigvæk nyt for nogle psykologer, men det er et redskab som er kommet for at blive. Derudover vil du gøre din praksis mere tilgængelige, da du både tilbyder fysisk fremmøde samt videokonsultation. 

Kundeservice

Hos Supbine vægter vi kundeservice højt. Vi ved hvor vigtigt det er, at vores brugere kommer godt i gang med vores system, og derfor giver vi alle vores nye brugere en fuld on-boarding. Her vil vi fremvise hvordan du benytter Supbine bedst i din klinik. Derudover vil man altid kunne komme i kontakt med os igennem livechat, email eller telefon.

Læs mere på vores side: https://supbine.com

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *