Sygdom skal ikke ødelægge livskvaliteten!

Det kan være svært at være familiemedlem eller en nær ven til en, som har fået en senhjerneskade eller måske endda er sindslidende. Det kan være svært, da man gerne vil tage sig af denne person, da man holder meget af personen, også på trods af en hjerneskade eller sindslidelse, men det er ikke altid, at man er i stand til at tage sig af den pårørende. Dette kan skyldes mange ting, men ofte er det meget krævende, og det kræver firetyve timers opmærksomhed, og kræver mange midler økonomisk, og mange kræfter både fysisk og psykisk. Så man er er ikke alene, hvis man ikke kan passe sin pårørende, da mange andre sidder med samme problem. Men man skal ikke have dårlig samvittighed, da der er mulighed for, at ens familiemedlem eller nære ven kan få et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende i Faaborg eller på Midtfyn, hvor der vil blive taget godt om den pårørende, og livkvaliteten for både dig og den pårørende vil kun øges med dette tilbud!

Bedre forhold for dig og din pårørende

Som sagt er der mange, som har dårlig samvittighed over at de ikke kan tage sig af deres pårørende. Men det skal man ikke have, da man med et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende, kan få den hjælp man behøver, så ens pårørende kan få den bedste behandling, så deres sygdom kan håndteres på bedste vis, så deres livskvalitet vil stige, og der kan forekomme et øget fokus på andet end den givne skade eller sygdom. Dette kunne eksempelvis være den ekstra tid, som et personale ved et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende kan bidrage med, som kan bruges på hyggelige aktiviteter eller andet, som den pårørende ønsker at bruge noget tid på. Alt dette kan ske, samtidigmed at den pårørende får den medicinale og professionelle opmærksomhed, som det kræves ved sygdomme og skader som disse.

Sikkerhed ved et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende

Mange kan ligge søvnløs i timevis, da bekymringerne kan være mange, hvis man er familiemedlem eller nær ven til en pårørende med enten en senhjerneskade eller sindslidelse, men udover at man kan forøge livskvaliteten for den pårørende ved hjælp af den øgede professionelle hjælp og kvalitetstid med et professionelt personale ved et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende, så kan man ligeledes sove godt om natten, da man ved brug af et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende kan være sikker på, at ens pårørende har det godt og er i sikkerhed. Der er nemlig nogle pårørende der kan få anfald eller episoder, hvor sygdommen eller skader påvirker den pårørende ekstra meget, hvilket kræver professionel hjælp, så den pårørende ikke kan gøre skade på sig selv eller sine omgivelser. Sikkerheden er med garanti i top, hvis man gør brug af et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende, så man skal ikke bekymre sig om sin pårørende ve og vel.

Så hvis du har en pårørende der enten er senhjerneskadet og sindslidende, så bør du overveje et botilbud for senhjerneskadede og sindslidende i Faarborg eller på Midtfyn!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *