Trænger dine møbler til en ombetrækning

Møblerne er med til at gøre til at fuldende éns hjem. Det er her, hvor man kan udtrykke sin egen personlige stil over for sine gæster og besøgende, og ens møbler fortæller meget om ens personlighed: har du eksempelvis dine møbler i en minimalisktisk stil, er du højst sandsynlig et ordensmenneske, der elsker at have styr på sine ting og holde sit hjem rent. Der er meget man kan læse ud fra valget af ens møbler. Desværre, pga. slidtagelse kan man ikke undgå at man skal gå ud for at købe nye møbler, men det er faktisk ikke helt rigtig. Hvis du har designermøbler og helst vil undgå at skille dig af med dem, kan du få en til at lave nyt ombetrækning til dine møbler, så de ser ud som dengang du købte dem.

Besøg Møbelpolsteren for at få dine designermøbler ombetrukket

Hos Møbelpolsteren kan du komme ind med dine gamle møbler – eller nye, hvis du har været uheldig – for at få dem ombetrukket med nyt stof og derved få et helt nyt møbel med hjem. Vi har mere end 25 års erfaring med ombeklædning af møbler, særligt betrækning af designmøbler. Vi specialiserer os i at håndsy Æg, Svaner og 7’er stole i læder. Opgaverne udføres af medarbejdere med omtanke og høj nøjagtighed, hvor vi anvender stramt syet kædesnor derved møblet ikke bliver rynket i dens udseende, så vi netop kan få det bedst mulige møbel. Gennem 2 årtier har vi forbedret og eksperimenteret vores teknik, der kun kan læres ved vedhældende hårdt arbejde. Møbelpolsteren er Danmarks største produktion og varlager af brugte designermøbler, og kan derfor tilbyde priser, der er mere favorable grundet store indkøb, som bliver købt direkte fra nogle af Italiens største og bedste garverier. Vi er nemlig ikke mellemforhandler af designermøblerne, men forarbejder alle vores møbler på eget værksted i Danmark.

Trænger du til nye møbler? – få designermøbler lige her

Møbelpolsteren sælger også nye ombetrukket designermøbler, hvis du mener at det slet ikke kan betale sig at bakse mere med det pågældende møbel eller at dit hjem trænger til fornyelse, så er det stedet du skal søge til. Ved at vi får læderet i store mængde, har vi som nævnt, bedre vilkår for prissætningen af produkter, så du får et billigere produkt uden at skrælle ned på dens kvalitet. Det er ikke ligesom hvis du eksempelvis går i Ikea eller lignende. Møblerne vil stadig have den samme – hvis ikke højere  – kvalitet, når du køber dem hos Møbelpolsteren. Med deres mange års erfaring og de 2 årtier under bæltet med finpudsningen af deres teknik, levere vi produkter er betydelig kvalitet, som man ikke kan tage fra os. Vi er specialister i den danske arkitekt og designer, Arne Jacobsen møbler, der er lavet i en modernistisk stil. Man vil også kunne finde møbler fra designere, så som Hans J. Wegners og Børge Mogensen samt nogle andre store danske designere.

Så ønsker du at få lidt fornyelse i dit hjem, eller har du gået længe med overvejelser omkring at skulle have fat i et designermøbler, så kan du tage et kig forbi vores hjemmeside, hvor du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os og høre mere omkring vores møbler og udvalg. Der er sikkert noget som vi kan hjælpe med. På vores hjemmeside kan du finde de møbler, som vi har i øjeblikket, men hvis møblet du kigger efter ikke er tilgængeligt heri, kan du ringe til os, hvor vi sikkert kan finde en løsning. Så længe at designeren du er på udkig efter stemmer overens med vores kompetencer, da vi kun leverer vores kunder det bedste og tager derfor ikke opgaver, hvor vi ikke føler os trygge ved at kunne levere det bedste resultat.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *