Zidane tilbage i Real Madrid – Hvad skal der nu ske?

Zinedine Zidane er som de fleste ved tilbage som træner i Real Madrid. Under den tidligere franske stjernespiller formåede den spanske storklub at sætte sig på tronen i Champions League, men hvad nu? Kan Zidane føre Real Madrid tilbage til toppen efter en skuffende sæson?

Mange fik måske lange øjne, da nyheden tikkede ind på internettet om, at Zinedine Zidane var tilbage som træner i La Liga efter fyringen af Santiago Solari. Men ikke desto mindre var den altså god nok. Zidane var tilbage i den spanske storklub til stor glæde for klubbens fans.

Zidane havde kæmpe succes i Madrid, hvor han formåede at vinde Champions League hele tre år i træk i perioden 2015-2018. Dermed er der ingen tvivl om, at franskmanden har store evner som træner.

Cristiano Ronaldo er væk

Men meget er sket siden Zidane forlod den spanske storklub. Holdets altoverskyggende og store stjerne Cristiano Ronaldo forlod i sommer klubben for at drage mod det italienske og Juventus. Et salg som mange af Real Madrids fans var utilfredse med, og det kan man da godt forstå.

For i denne sæson har det kørt alt andet end godt på skinner for Real Madrid, der har haft det svært og måske lidt under, at Ronaldo var væk. Holdet har haft svært ved at finde melodien rent spillemæssigt, og mange af spillerne har virket opgivende til tider.

Men nu er Zidane tilbage, og nu skal der for alvor ske noget i Real Madrid.

Nye spillere til kongeklubben

For det første skal der hentes nye spillere til klubben, og Zidane har allerede hentet sin første spiller i hans nye periode. Således er forsvaret blevet styrket med Eder Militao fra FC Porto. Militao regnes som et af de største forsvarstalenter i hjemlandet Brasilien, og han vil uden tvivl kunne styrke spaniernes forsvar, som i denne sæson har haltet gevaldigt.

Handlen er dog ikke nok. Real Madrid skal ud og hente 3-4 nye spillere som minimum, hvis holdet skal tilbage til toppen. Flere af klubbens nuværende spillere er rygtet væk. Blandt andet Marcelo og senest Raphael Varane efter Militaos ankomst til Bernabeu.

Den oplagte handel ville jo være Eden Hazard fra Chelsea, som Real Madrid i flere omgange har forsøgt at hente til klubben.

Chelsea forlanger dog angiveligt over 100 millioner pund for belgieren, og det er spørgsmålet om, hvorvidt Real Madrid er villige til at imødekomme den store krav.

En anden interessant handel kunne være danske Christian Eriksen fra Tottenham. Eriksen har også været rygtet væk fra Tottenham længe, og Barcelona og Real Madrid har begge været inde i billedet.

Med tanke på at Real Madrid nok skal bygge holdet op på ny og hente nyt blod til klubben, så er Eriksen et navn hos spanierne, og med danske briller perfekt.

Hvem af de helt store kommer til Real Madrid

Til sidst kan Real Madrid også vælge at lave den helt store handel og sprænge banken ved at hente enten Kylian Mbappé eller Neymar.

Begge spillere har været ude og udtrykke deres utilfredshed over PSG, der endnu engang skuffede i Champions League.

En ting er sikkert. Noget skal der ske i Real Madrid. Holdet skal genopbygges, og der skal hentes nogle spillere til klubben.

Det bliver spændende at følge Real Madrid og den rejse de skal ud på, de kommende år.

Zinedine Zidane

Zidane som nåede at spille 155 kampe for Real Madrid og fik scoret 37 mål, et som vi især husker er kampen i Champions League tilbage i 2002 hvor de vandt over Leverkusen på et super mål af den kommende træner i Real Madrid.

Vi håber at Zidane får tiden til at bygge et nyt stærkt spansk mandskab og han over tid kan lokke de helt store spillere til byen igen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *