iPhone 7, little is more

Iphone 7 blev til verdenspressens store begejstring lanceret i september 2016. Den slog som sædvanligt alle salgsrekorder men vigtigst af alt så bragte den et frisk pust til bordet. Problematikken i at bibringe noget nyt hver gang, synes at blive tydeligere og tydeligere som tiden går i smartphoneuniverset. Siden 2007 da Apple lanceret den første iPhone, har der været et kapløb hvert år, da Apple bestræber sig på at lancere en ny iPhone hvert kalenderår. Derfor kan funktionerne i fx iPhone 7 for mange måske virke kun marginalt bedre end i iPhone 6S.

Det er klart, at når man opfinder noget så revolutionerende som den første iPhone var, så kan forbedringerne synes små efter over 10 år i markedet. Men man er nødt til at se tingene lidt i perspektiv. Iphone 7 er på mange måder et godt eksempel på at man altid kan forbedre sig og at det er mængden af detaljerne der skaber det store billede. Dybest set er det vel først den da at en iPhone bliver decideret dårligere end forgængeren, at der virkelig er et problem? Så længe man designmæssigt eller funktionelt skaber noget nyt, så er det fremskridt. Iphone 7 har som altid skabt den hype og den forventningsglæde som Apple er så uendeligt kendt for. Hvilke andre produkter i smartphone branchen ligger folk i kø på fortovet i frostvejr for at få fat i? At skabe et stykke lifestyle og give folk gode minder har også en stor værdi. Dette har iPhone 7, igen, være bidragende til.

Teknisk vidunder som holder længe
Der er ikke mange mobilproducenter der kan bryste sig med, at kunne levere produkter der holder så længe, rent teknisk, som Apple. Iphone 7 kan som de fleste andre iPhones bruges i 6-7 år uden de store problemer. Det kan hverken Samsung, Huawei eller nogen andre præstere. Teknologien er skræddersyet til den hardware Apple bruger, og derfor kører styresystemet som smør i rigtig lang tid. Problematikken ved at lave et styresystem som fx Microsoft eller Android er, at det skal kunne fungere til rigtig mange forskellige telefoner. Det svarer til at lave en bilmotor eller et urgangværk som skal virke til 20 forskellige modeller. Det bliver aldrig rigtig lækkert specialiseret. Derfor kan iPhone 7, som alle forgængerne, bruges i lang tid. Der sælges endda stadig den da i dag 6 år gamle iPhones som fungerer.

Nye farver på iPhone 7
Rent designmæssigt er Apple jo altid et skridt eller to foran konkurrenterne. På farvefronten har Apple faktisk været kendt for at holde det simpelt altid. Men denne gang er der med iPhone 7 sket lidt nyt i og med at der er kommet en den forskellige farvemuligheder. Du kan nu både vælge sort, blank sort, guld, sølv, rosa guld og ProductRED. Det er meget usædvanligt med to nye farver i udvalget men ikke desto mindre så er det tilfældet denne gang med iPhone 7. Man må også fra Apples side forvente at de nye modeller bliver lavet på en sådan måde at man kan ”flashe” sit nye grej en smule. Det skal jo gerne kunne ses udefra at man er med på noderne når man har købt en iPhone 7.

Er det muligt at bytte sin gamle iPhone til en iPhone 7? Der er efterhånden flere danske virksomheder der tager iPhone i bytte når du skal have dig en nyere model. Blandt andet hos Phonetrade kan du få et ”trade-in bevis” for din gamle iPhone som du kan bruge til at købe en ny med. Priserne afhænger naturligvis af hvilken model du har, men fordelen ved netop denne løsning er, at du kan bytte din iPhone ind til en ny uanset stand. Dvs at selv hvis din telefon er knust så kan du bytte den til en iPhone 7. Det giver god mening ift at den typisk alligevel bare ligger i skuffen uden at blive brugt og det er hårdt for miljøet bare at smide den ud i skraldespanden.

Du får desuden 200 kr. i trade-in bonus når du bytter din gamle iPhone til en iPhone 7 hos Phonetrade. Altså 200 kr. ”ekstra værdi” oveni værdien af din gamle iPhone. På den måde sparer du yderligere 200 kr. på din iPhone 7.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *