Kom din store numse til livs i 2 lette trin

Hvis du ønsker at komme din store numse til livs er der ingen let vej igennem. Når fedt sætter sig på kroppen sker det hos kvinder hovedsageligt på baller og lår, mens det hos mænd sætter sig på maven. Der er derfor ikke noget mirakel middel som kan fjerne din store numse uden at du gør en indsats for at den skal forsvinde.
Der er 2 trin til at komme din store numse til livs, det ene er at tabe sig, det andet trin er at træne de muskler som sidder i området på baller og lår.

Vægttab er den mest effektive metode til at komme din store numse til livs

Når du gerne vil fjerne fedt fra baller og lår, er det bedste at gøre, at tabe sig. Her hjælper det ikke at gå på slankekur, du må indse at der skal en langvarig kostomlæggelse til. Her kan det være en god ide at få hjælp fra en professionel diætist, som ved hvad der skal til for at tabe sig.

Hvis du ikke ønsker at betale for en diætist eller personlig træner, er her nogle råd til hvordan du lægger din kost om, sådan at du taber den uønskede vægt du gerne vil.
Det mest hovedsagelige at huske på hvis du vil tabe dig er, at du skal sørge for at indtage færre kalorier end du forbrænder på en dag. Kalorier er det kroppen bruger for at holde sig i gang, og hvis den ikke får nok energi, må den finde den andre steder. Det er her vægttabet kommer i spil, hvis din krop ikke får nok energi fra den mad du spiser, vil den tage det fra fedtdepoterne som vi gerne vil af med. Det er her at motion kan være et godt supplement til kostomlægningen, da man ved at motionere vil forbrænde flere kalorier har lettere ved at holde sit indtag af kalorier under ens forbrug af kalorier.

Det nogle så vil tænke når de hører at man skal holde sit kalorieindtag under sit kalorieforbrug, er at begynde at faste. Det er ikke nødvendigvis nogen god ide, da man ved at fjerne sit kalorieindtag i dage i træk sænker sit stofskifte. Dette resulterer i at kroppen begynder at forbrænde færre kalorier, da den forstår fasten som om at der er mangel på mad og at der godt kan gå lang tid inden den får mere. Når du så begynder at spise regelmæssigt igen vil kroppen prioritere at fylde fedtdepoterne op igen, for der kunne jo komme en periode uden mad igen snart. Du vil derfor opleve at du hurtigt taber dig ved at faste, men det vil være spildt så snart du stopper.

Kulhydrater optages hurtigst

Når kroppen skal danne fedt til depoterne gør den det ved at omdanne kulhydrater til fedt. Dette betyder derved at sukker, ikke fedt, der giver kroppen lettest ved at danne fedt. Hvis din krop skal omdanne fedt til fedtdepoterne, skal fedtet først nedbrydes, hvorefter det skal omdannes til kulhydrater, som først derefter sætter sig på numsen.
Du kan derfor gøre det sværere for kroppen at tilføje fedt til dine fedtdepoter ved, så vidt muligt, at fjerne kulhydrater fra din kost. De største kilder til kulhydrater i kosten er sukker og sukkerholdige produkter, men også pasta, ris, kartofler og brød består hovedsageligt af kulhydrater. Det det er derfor muligt at tabe sig ved, i stedet for at spise ristet brød til morgenmad, at spise noget kød, som bacon, skinke eller kylling, samt æg eller lignende. Dette er fordi disse produkter har langt lavere indhold af kulhydrater, og til gengæld indeholder mere protein og fedt, som derved giver kroppen mere besvær ved at fylde fedtdepoterne op.

Det andet trin, træning.

Når du har opnået det du vil med kostomlægningen, er det tid til at træne musklerne på lår og baller. Der findes to øvelser som er specielt gode til dette formål, squats og deadlift. Grunden til at det er en god ide at træne musklerne i baller og lår, hvis du gerne vil af med din store numse er, at trænede muskler vil strammer dine baller op og få din numse til at se godt ud. Det er ikke fordi de øger fedtforbrændingen omkring numsen, for det er ikke muligt at øge fedtforbrændingen specifikke steder på kroppen ved at træne dem.

Hvis du ønsker at træne musklerne omkring baller og lår er det en god ide at tage i fitnesscenter og få den rigtige vejledning. Disse øvelser kræver nemlig at du laver dem rigtigt, da de foretages med forholdsvis høj vægt, og forkert udøvelse kan derfor gøre mere skade end gavn. Squats foregår ved at du lægger vægt på nakken og fra stående stilling får ned i knæ og op igen. Deadlift er nogenlunde det samme, men i stedet starter vægten liggende på gulvet og du løfter den op med armene hængende ned langs kroppen indtil du står op.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *