På udkig efter billig proteinpulver til træningen?

Der kan være mange faldelemmer, som man kan falde i når man kigger efter billig proteinpulver. Det kan være at produktet indeholder skadelige stoffer, man ikke bliver oplyst om inden man køber produktet, fordi producenten ønsker at spare penge. Derfor kan de finde på at fylde deres produkter med skadelige stoffer, da det vil øge produktets massefylde. Men her er eksempel på et sted, hvor du kan købe billig proteinpulver uden skadelige stoffer. Men hvad kan proteinpulveret gøre for din træning? Det er et godt supplement til dig der træner i fritiden eller dig der har planer om at gøre det. For det kan nemlig være at du ikke får indtaget nok proteiner gennem din kost på en daglig basis, og der kan jo være forskellige årsager til dette. Du kunne have haft en lang dag på kontoret eller en lang dag i skolen, og dermed ikke har overskud til at lave de nødvendige forberedelser til ens kostplan. Derfor vil du måske i stedet hellere smutte hen til den nærmeste fastfood restaurant, selvom du har planer om at tage ned og få en god træning ind. Det kan nemlig være meget ressourcekrævende at skulle stå hver dag og lave ens mad, hvor man let ville kunne erstatte lette måltider med proteinpulveret.

Hvornår skal man tage sit proteinpulver?

Man bliver som regel informeret omkring hvornår man bør tage sit proteinpulver inde på de diverse hjemmesider, hvor du ønsker at købe billig proteinpulver. Men tidspunktet kan også varierende afhængig af dit behov. Dertil kan forbruget være forskelligt fra person til person, da det afhænger af mængden af proteiner du indtager gennem din kost samt hvor meget tid, du tilbringer i motionscenteret. Derfor kan det være svært at give et præcist estimat af hvor meget du bør indtage, uden man kender til den situation du står i. Men normalt siger man, at man skal tage 1-2 ”scoops” af pulveret, hvilket vil svare til 30-60 g, efter ens træning. Derfor kan det også motivere en til at tage ned og træne, hvis man ikke lige føler for at gøre det på den pågældende dag, eftersom nogle vil begynde at forbinde sit pulver med en belønning for sin træning når man har taget proteinpulver i en længere periode.

Der er mange muligheder med proteinpulver

Du behøver selvfølgelig ikke kun at indtage proteinpulveret som drikkelse. Der er mange andre måder at få det inddraget i din kost, da der er mange opskrifter, hvor du kan tilsætte pulveret som supplement til opskriften. Du kan eksempelvis lave pandekager, hvor du tilsætter proteinpulveret, hvilket er meget velkendt måde at inkorporere sit proteinpulver i maden. Derudover kan du muligvis også pifte din havregryn op med pulveret – afhængig af smagen, da det ikke lige er alle smagsvarianterne man kan gøre det med. Men det kan som sagt også erstatte et mellemmåltid, hvilket man ikke bør gøre på daglig basis, da fast mad er den bedste måde at få ens nødvendige næringsstoffer.

Rådgiv dig med andre omkring din behov for proteinpulver

Der er forskel på de forskellige mærker af proteinpulver, ikke blot billigt og dyrt, men det kan også have forskelligt indhold på baggrund af prisen. Forskellen mellem det billige proteinpulver og det dyre proteinpulver, kan eksempelvis være mængden af laktose og fedt, hvilket kan være ligegyldigt afhængig af hvem du er. Men hvis det ikke er ligegyldigt, så kan du rådgive dig med en lokal instruktør, diætist eller én ven der har styr på sine sager, der kan hjælpe dig med at finde det rigtige pulver til den rigtige pris. Derfor bør du finde ud af om det er af betydning for dig, inden du giver dig ud på jagten af billigt proteinpulver, da det kan give dig mere for dine penge og tiden i motionscentret.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *