Psoriasis shampoo her Læsø shampoo mod kløende hovedbund

Shampoo til tør hovedbund vælg Læsø shampoo

Brug Læsø shampoo hvis din hovedbunden er tør eller irriteret, brug denne shampoo til tør hovedbund, når man lider af tør eller skællet hovedbund måske med sår eller eksem, kommer der desuden meget lidt ilt til hårets rødder. Er der noget værre end en tør hovedbund, eller hår der tager sig fedtet ud. Det tager timer, at få håret til at tørre naturligt efter et brusebad. Dit hår udsender en muggen lugt, hvad din bedre halvdel ikke forsømmer at fortælle dig. Er det takken for, at du altid har iagttaget en ordentlig hygiejne med daglig hårvask? I værste fald kan en tør hovedbund føre til plagsomme problemer. Håret falder fladt ned. Det tynder ud og endnu værre; i nogle tilfælde begynder du at få høje tindinger, som et forvarsel om en fremtidig skaldethed. Som ansigtshuden kan hovedbunden inddeles som normal, tør eller til fedtet hår. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige produkter til at vedligeholde og beskytte en sund hovedbund!

Læsø shampoo modvirker og bruges mod tør hovedbund

Læsø shampoo mod tør hovedbund og til fedtet hår samt tør hovedbund shampoo med Læsø salt er svaret på, hvordan du kommer disse problemer til livs. Shampooen bekæmper skælforekomster, psoriasis i hovedbunden, svamp i hårbunden, kløe og overproduktion af talg. De der har prøvet denne fantastiske shampoo, siger, at den forbedrer hårets tilstand. Resultatet i form af et rent, smukt og glansfuldt hår er din gevinst ved at bruge Læsø shampoo med Læsø saltrestlage mod tør hovedbund eller fedtet hår.

Læsø shampoo til fedtet hår og eller tør hovedbund?

I porerne i vores hovedbund (hårsækken) finder du talgkirtler lige over hårrødderne, der er ansvarlige for at frembringe hudens fedtstof, den såkaldte sebum. Sebum findes overalt på huden hos både mennesker og dyr. Sebum er i håndfladerne, på fodsålerne og på de dele af kroppen, der er forbundet med hårsækkene. Talgkirtlerne findes også andre steder, hvor der ikke er hårvækst. Vi har at gøre med en olieagtig substans, som kroppen producerer naturligt. Herved sikres det, at vores hovedbund og hud holder den rigtige fugtighed. Talgkirtler, der er mere end normalt aktive, forårsager en overproduktion af talg, og på den måde fremkommer der så en fedtet hovedbund, som resulterer i fedtet hår.

Sker det andre steder på kroppen, f.eks. i hovedet stoppes kirtlerne til, og man er ramt af akne. Man har endnu ikke kunnet forklare årsagerne til overaktive talgkirtler. Man har forklaret det som stress, pubertet, ernæringsmæssig ubalance, hormonelle forstyrrelser eller der er simpelthen tale om noget arveligt? Vidste du, at vores hår på kroppen er det der opsuger olie mest effektivt? Det kan måske forstås bedre, hvis man tænker på et olieudslip fra et skib der lækker sine tanke. Hvad gør man i en sådan situation? Jo man bruger måtter lavet af menneskehår eller dyrs pels til at rense strandene og det åbne hav for olieudslip. Fascinerende ikke sandt? Dette forklarer, hvorfor vores hår uundgåeligt bliver fedtet, når vi har en fedtet hovedbund! Lidt fugt tilføjer en sund glans til håret, hvor imod for meget gør håret fedtet og livløst.

Brug Læsø shampoo det virker mod psoriasis

Det skorter ikke på behandlingsmetoder til tør hovedbund og fedtet hår. Du vil sikkert på dit lokale apotek kunne finde mærker, der bryster sig af at være virksomme? Uanset hvilket mærke du vælger, er det en god ide først at kontrollere, om du er allergisk over for nogen af de anvendte ingredienser. Prøver og tests på huden med strimler indeholdende de stoffer shampooen indeholder skulle gerne give et fingerpeg om dette. Læsø shampoo indeholder nyttige Læsø salt. Dette stopper psoriasis i hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen. Læsø shampoo til tør hovedbund den perfekte shampoo mod fedtet hår. Den miljøvenlige emballage er baseret på PET-plast, som kan genbruges eller destrueres ved forbrænding.

Husk altid på, at god hygiejne og tålmodighed er et ’must’. Til fedtet hår eller tør hovedbund er det behov for den rette behandling. Vask dit hår mindst en gang om dagen, især hvis klimaet er varmt og fugtigt, eller hvis du motionerer eller sveder meget.
Det er vigtigt at bemærke, at de fleste shampooer får håret til at tørre ind. Det er nyttigt at skifte mellem behandling med Læsø Shampoo Kløende hovedbund og en almindelig shampoo til tørt hår hver anden dag for ikke at udtørre håret.

Start med at fugte håret grundigt med lunkent vand. Jo mere grundigt du går til værks med dit hår, jo lettere bliver det at få en rig skumning over hele hovedbunden. Når du gør det på den måde formindsker du mængden af shampoo, du bruger for hver hårvask. Her er det da nok så vigtigt, at dine udgifter til den shampoo du behandler til fedtet hår og den fedtet hovedbund med også bliver mindre. Det er desværre ofte sådan, at special-shampoo er dyrere end normal shampoo. Der giver ikke nogen mening, at bruge en stor mængde shampoo, der blot bliver overskydende for senere at blive skyllet væk og hermed spildt.

Fra midten af hovedbunden skal du massere din hovedbund blidt, men grundigt nedad i alle retningen og lade det hvile. Du kan her passende bruge ventetiden ved at bade resten af kroppen, vokse den ind eller også kan du henfalde i afslappende dagdrømmerier i karret.
Skyl grundigt! Det er bedst med koldt vand. Koldt vand fremmer lukning af hudens porer, blokerer for fugt og formindsker sebum-dannelse. Hårtab forebygges!
Når du er færdig, skal din hovedbund føles virkelig ren. Hvis håret føles tørt, følges der op med en balsam fordelt jævnt. Man skal aldrig anvende balsam på selve hovedbunden, fordi oliespor efterladt efter at håret blev skyllet igen vil ødelægge hovedbunden. Balsam skal skylles ud med koldt vand.

Hvor ofte?
De første uger vaskes der hår daglig eller i det mindste tre til fire gange om ugen og shampooen skal trække en tre til fire minutter. Der kan sluttes af med at bruge en tonic. Det videre forløb af behandlingen følger samme mønster.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *