Sælge selv eller få hjælp fra ejendomsmægler?

Når man går med tanker om, hvorvidt man skal sælge sin bolig eller ej, så er en af de store overvejelser om man skal stå for opgaven selv, eller om man måske skal vælge at sætte en ejendomsmægler på opgaven. Ønsker man at få solgt hurtigt, så er der mange, der vælger at gøre brug af en ejendomsmægler, og derfor kigger vi nærmere på hvilke fordele, der er ved det i denne artikel.

Der er ikke nogen tvivl om, at den billigste løsning klart er at klare salget selv, da man slipper for eventuelle salgssalærer osv., men det er ikke alting som man kan gøre op i penge. For hvor meget tid skal man bruge på at sælge sit eget hus, hvor lang tid skal det være til salg og hvilken pris skal ens hus sælges til, den rigtige eller den billige? Disse spørgsmål skal man stille sig selv inden man vælger at stå for et hussalg selv. For der er mange fordele ved at få en ejendomsmægler til at sælge sin bolig.

Den rigtige pris, salgsopstilling og markedsføring

Der er ingen grund til at spare 30.000 kroner på et salgssalær, hvis man selv sælger sin bolig 200.000 under den pris, som den i virkeligheden er værd. Det vil være at snyde sig selv. Sætter man derimod prisen for høj, så kan det også være svært at komme af med boligen. Den rigtige pris er derfor alfa og omega, når ens hus skal på boligmarkedet blandt alle de andre, der er til salg. Og her har en ejendomsmægler den helt optimale erfaring. De kan sætte prisen på din bolig helt rigtig, hermed forstået at prisen ikke bliver for lav. Det betyder naturligvis, at boligen formentlig også bliver solgt hurtigere end ellers, da der ikke er nogen, der er interesseret i at betale overpris for deres nye hjem.

En salgsopstilling som en ejendomsmægler også laver, såfremt I indgår en aftale er også med til at sætte prikken over i’et, når det kommer til din dejlige bolig. I denne er der en række vitale informationer som påkræves, og såfremt alle detaljerne ikke er med i den, så bliver ejendomsmægleren gjort ansvarlig for det. Andre juridiske dokumenter i en bolighandel som f.eks. en købsaftale er også noget en eventuel ejendomsmægler står for. Og købsaftalen skal under alle omstændigheder laves, hvad enten det sker i samarbejde med en advokat eller i samarbejde med en ejendomsmægler.

Som privatperson kan man sagtens sætte sin bolig til salg på den blå avis, guloggratis eller andre sider, og der er helt sikkert også mange, der vil lægge vejen forbi, men sandsynligheden for, at der kommer kommer et salg ud af det, er desværre ikke så stort. Den markedsføring som en ejendomsmægler har rådighed over er klart at foretrække frem for private billeder taget fra en iPhone eller skumle typer, der bare kommer ud og kigger i din bolig, fordi de vil se, hvad der er af værdier, som de kan komme forbi og stjæle på et andet tidspunkt. En ejendomsmægler hyrer en professionel fotograf til at tage nogle gode billeder, der får din boligs flotte sider frem, og så kan de også give massiv markedsføring på nettet foruden deres køberkartotek, hvor de måske lige har køberen til din bolig. Der er ingen tvivl om, at investeringen i en ejendomsmægler er en god udgift, hvis man ikke selv på forhånd har en køber til sin bolig, da bred markedsføring sikrer et hurtigt salg.

Billig sikkerhed

Foruden disse tre ting, så er der også en anden fordel ved at vælge en ejendomsmægler. Det er sikkerheden. Skulle der være givet fejlagtige oplysninger i en bolighandel, så bliver ejendomsmægleren til enhver tid gjort ansvarlig for dette. Det er nemlig sådan, at de er underlagt et meget strengt objektivt ansvar, der betyder, at hvis der går noget galt i handlen, så er ejendomsmægleren den første man går til for på den måde at gøre brug af deres forsikring. Vælger man at sælge huset selv, så vil man som individ blive gjort ansvarlig for eventuelle fejlagtige oplysninger. Det kan betyder lange og dyre retssager, der for en sælger kan betyde, at de bliver nødt til at betale en decideret erstatning.

Hvis du stadig sidder og tænker, at sådan et ejendomsmæglersalær bare er alt for dyrt til dig, så er der jo ingen grund til at skulle betale alt for meget for det. Det er nemlig muligt at få et godt tilbud, da der er rigtig mange mæglere om buddet, der naturligvis alle er interesseret i at gennemføre enhver bolighandel. Benyt dig derfor af denne portal, hvor du kan få 3 gratis tilbud fra ejendomsmæglere på, hvad det vil koste i salær at sælge din bolig. På denne måde får du sikkerhed, hurtigt salg og god markedsføring.

Kontakt en ejendomsmægler så du ikke skal ordne noget selv. God fornøjelse med dit hussalg.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *