Alt legetøj til voksne og børn

Alt legetøj til voksne og børn, med fokus på legetøj på hjul.

Det fede ved at være et legebarn er at du kan tillade dig at købe både legeting og sjove tiltag. Derfor er jeg startet på en webshop som kan klare det meste. En stor del af udvalget er balancecykler, basketball, dartskiver, dukkevogne, ethjulede cykler, fodboldmål gokart, løbehjul, løbehjul med 4 hjul, løbecykler, rulleskøjter, skateboard, longboard, trehjulede cykler, trækvogne, sneløbehjul, væltepeter, waveboard, Wheely bug, beskyttelse, løbehjul med 3 hjul, skaterramper, bob spil, stylter, gynger. boksesæk, trampoliner, børnetasker og meget mere. Alt sammen et stort udvalg der gør din dag sjovere og mere produktiv.

Flere af de spændende varer er vores egen import fra Holland og tyskland, direkte fra nogle af verdens største leverandører. Prioriterede varer leveres fra dag til dag og de andre varer bestilles løbende fra leverandører i Danmark og fra udlandet. Vi sælger aldrig kopier, og er derfor E-mærket med den kundebeskyttelse der følger med. 10.000 kt sætter e-mærket på spil for at undgå dem der ikke er seriøse.

Legetøj på hjul er en stor men samtidig en spændende kategori. Der er mange varer med egen import og så er der mange leverandører som bidrager med spændende tiltag. Balancecyklen er fra tyske QU-AX, altså de samme som laver ethjulede cykler. En ethjulet cykel fra QU-AX har den højeste kvalitet man kan opdrive på en ethjulet cykel og på de andre monobikes Only One. Balancecykler er ikke så almindelige, og så er det jo perfekt at den bedste balance cykel ligger her på siden. Det er en kæmpe side med alt det bedste.

Basketball er også en sjov sport, og derfor er den også med i sortimentet. Vi har basketball standere og løse net, samt de små basketball stativer og tilhørende basketballbolde. Den rigtige vægt og rigtige størrelse. Husk at det bedste sortiment er set vi finder online.

Bob er et af de ældste spil som vi sælger. Morfar spil siger de hurtigt men det passer ikke helt. Vidste du at bob kan spilles af små børn helt ned til fem års alderen, og så kan de ældste bedsteforældre have lige så meget glæde af bobspillet. Et bobspil kan bruges af fire personer på en gang og sætter virkelig både lattermuskler og strategier i højt spil. Det kan spilles inde og ude.

Boksesækken eller boksebolden er enhver lille drengs drøm. Med boksehandsker og en boksebold, er legen fuldendt. Man bliver hurtigt sin egen Rockey og bruger tiden ligesom Sylvester Stallone i ringen med boksebold og seje boksehandsker. Boksebolde kan fås i flere størrelser og matcher flere forskellige alderstrin. De fleste børn vil gerne have en sej boksebold hængende som pynt og som træningspude. Der kommer helt sikkert en masse gode historier fra børneværelset bag efter

Dartskiven er perfekt på stranden. Den billige udgave i papir er meget brugt udenfor, hvor man jo nemt rammer ved siden af og regler ikke betyder så meget. Den professionelle dartskive med Sisal hår (tidligere hestehår) er mere til brug indenfor. Dartspillet kan spilles af alle aldre og dart spilles af professionelle i hele verden. Du kender sikkert 301, 501, 1001 eller 3001. Der er selvfølgelig også Stop, Mickey Mouse, Pool, Bulljagt, Jorden rundt, Shanghai, Killer eller Skovhugger. Alle spil er sjove, så det er bare med at komme igang. Giv det en fair chance.

Dukker og dukkevogne er til de mindste af vores børn, og midt i deres leg er det en sikker og meget betydende del. For her kan de lege med klapvogne, barnevogne og dukker i forskellige afskygninger. Børn elsker deres dukke som skal have den bedste transport. Og så er det sjovt at have en klapvogn eller barnevogn ligesom mor og far til sin dukke. Der findes mange forskellige modeller som er født til dukker, og der kommer flere til. Børnene elsker dem og når de har sagt at de vil have det, så skal det jo på lager.

Vi sælger ethjulede cykler i 16, 15, 20 og 24 tommer. Så der vil altid være en ethjulet cykel til enhver størrelse. Vi har Puky, QU-AX, Only One og nogle billige No Name ethjulede cykler. Nogle kalder dem mono bikes eller uni cycles, men det er de samme, bare med et andet navn. De fleste QU-AX modeller er lavet på Tysklands bedste fabrik for ethjulede cykler. De laver heller ikke andet, så du kan være sikker på kvalitet.

Fodboldmål er noget nyt vi har taget ind. Efter en god aftale med importøren af Target Sport mål, blev vi enige om at give det en chance. I samme serie har vi targetmål med taegetdug, futsal mål og håndboldmål. Både futsal mål og håndbold mål er i original størrelse i.flg. DBU. Der er reboundere i forskellige størrelser. En rebounder er en firkant du sparker hen mod, og som sender bolden tilbage til dig. De findes i store og små størrelser, og i forskellige vinkler. Du kan lære at drible med bolden og bruge rebounderen som en ven eller medspiller til fodbold.

Gokart til institutioner og gokart til private i mange typer, kan du også finde på siderne, og det samme gælder sansegynger og almindelige gynger. Efter at vi er begyndt med at modtage EAN betaling, har vi måttet udvide vores sortiment.

Vi sælger skateboard, longboard, løbecykler og løbehjul. Trickløbehjul og transport løbehjul samt kuffert løbehjul. Alt til både voksne og børn. Der ud over har vi trehjulede cykler, trækvogne, sneløbehjul, væltepeter, waveboard, Wheely bug, beskyttelse, løbehjul med 3 hjul, skaterramper, bob spil, stylter, gynger. boksesæk, trampoliner, børnetasker og meget mere.

Alle børn bruger det meste af fritiden på at finde på ting og være i en anden verden. Om det er Fidget Spinnere eller løbehjul, så er fantasien oppe på et højt niveau hele tiden. Børn går meget af livet i gennem uden at skulle forholde sig til noget, og sådan skal det det helst være. Det er nok meget dansk, men de fleste børn finder alligevel en leg, selvom at forholdene er svære. Og vi elsker de glade små væsener der drøner rundt på deres cykler eller andet og smågrinene råber højt til vennerne. Det er en stor fest, og sådan skal det være.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *