Bange for boret? Slip af med din tandlægeskræk i København!

Et årligt eller halvårligt besøg hos tandlægen er noget, de færreste af os slipper udenom, og for de fleste er besøget ikke noget særligt – en time ud af kalenderen, og så ellers videre.

Lider man imidlertid af tandlægeskræk, er situationen en helt anden. Her er besøget forbundet med en decideret angst, som ofte kan resultere i, at indkaldelsen til et tandeftersyn helt ignoreres. Dette kan selvfølgelig bevirke, at mindre bagateller kan udvikle sig til større indgreb, og dette er selvfølgelig endnu værre for vedkommende, der lider af tandlægeskræk. Der er dog lys forude. I de seneste år er der nemlig sket en stor udvikling inden for behandling af tandlægeskræk, og i dag går en ny terapeutisk indsigt hånd i hånd med ny teknologi, så man kan tilbyde de mest skånsomme behandlinger.

Et nyt alternativ

Tandcity er det nye alternativ, når det drejer sig om at behandle patienter med tandlægeskræk i København. Her bliver patienterne mødt med stor tålmodighed og forståelse, og proceduren er kendetegnet ved en skridt for skridt-tilgang, hvor der hele tiden tales løbende om processen.

Derudover anvendes der også en ny teknologi, som gør op med klicheen om den store sprøjte, som mange er så bange for. Er man nervøs for tandlægebesøget, kan man se frem til at blive bedøvet med en kuglepenslignende sprøjte, som næsten ikke mærkes, og som kun bedøver på lige akkurat det sted, der er nødvendigt. Det er således slut med den ubehagelige fornemmelse af en følelsesløs eller stikkende kæbe og kind – denne metode er diskret, skånsom og frem for alt smertefri!

Når uheldet er ude

For mange mennesker er tandlægen personen, man kun ser én gang hvert halve år, når det er tid til den regelmæssige undersøgelse. Man kan dog også opleve de situationer, hvor et besøg hos tandlægen er nødvendigt her og nu, og hvad gør man så? Situationen er selvfølgelig ærgerlig, men har man oven i købet tandlægeskræk, kræver tandlægebesøget som regel en del mental forberedelse, hvorfor det akutte besøg hurtigt kan blive en meget svær oplevelse, men der er hjælp at hente.

Hos Tandcity er det muligt at komme til en akuttandlæge, hvor der samtidig lægges stor vægt på at tage hånd om patienter med tandlægeskræk – dette er en rigtig god kombination, når det er vigtigt, at et akut tandlægebesøg foregår både skånsomt og udramatisk, og uden store, skræmmende sprøjter!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *