Hvor godt kender du Parajumpers?

Ja, hvor godt kender du egentlig ordet Parajumpers? Ved du hvad det betyder? Ved du hvad brandet af samme navn producerer? Og ved du hvorfor du bør vide det?

Hvad er Parajumpers?

Lad mig starte med at introducere dig til betydningen af betegnelsen Parajumpers. Det udspringer af den canadiske Rescue Squadron fra Anchorage – altså de piloter, der risikerer deres liv for at redde andre. Parajumpers eller ‘pararescue men’, som de også kaldes, gennemgår to år af noget af den hårdeste militærtræning i verden, og deltager i redningsaktioner. Samlet betegnes de som Pararescue, eller kort PJ’s.

Varmt overtøj til kolde temperaturer

Med definitionen af Parajumpers afklaret, kan jeg bedre begynde at snakke om brandet Parajumpers. En del kender det sikkert for deres lune og funktionelle jakker med pelskant på hætten. Brandet er italiensk og er primært skabt med fokus på funktionalitet. Med genkendelige detaljer som karabinhagen, den gule strip og pelsen er både frakker og jakker til mænd og kvinder blevet et must-have for alle på vores breddegrader, da de sikrer varmen samtidig med at man ser godt ud. Parajumpers bruger kun den bedste nylon, de mest slidstærke lynlåse, kun certificeret pels fra finracoon og coyote og kun certificeret dun, så folk kan bruge deres lune og fashionable jakke med god samvittighed.

Jakkerne og frakkerne fra Parajumpers er kendt for at have en virkelig god varme, og når du shopper, er der angivet temperature rating, som fortæller om jakken er varm at have på i minusgrader. Derfor er de funktionelle jakker fra Parajumpers en god investering, hvis du f.eks. skal på skiferie eller til andre steder hvor du kan risikere temperaturer under frysepunktet. Til den danske vinter og til en kuldeskær person som mig ville sådan en lun jakke være perfekt.

Shop Parajumpers online

Det kan godt betale sig at investere i komfort, og når jakkerne fra Parajumpers, så oven i købet er ret pæne, er det bare et ekstra plus i min bog. Den kombination kan jeg godt lide. Lige nu har jeg et godt øje til en mørkebrun slimfit jakke i lammeskind, men deres fine strikhuer med de store pels duller, ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at rende rundt med denne vinter.

Parajumpers jakkerne er at finde på webshoppen Gumpel & Co. Jeg ved ikke om I kender dem, men de sælger udstyr til både ski og surf, men også fashion. De har mærker som Helly Hansen, Haglöfs, Birkenstock, Kari Traa og Sofie Schnoor. Bestemt et besøg værd!

Godt tøj til skiferien

Jeg har aldrig før stået på ski, men i år er det første gang at jeg skal på skiferie. Jeg er meget spændt på at prøve det, og er nok nødt til at melde mig til noget skiskole. På den måde kan jeg også få nogle af de basale tinge som ski, hjelm og skibriller. Jeg ejer jo ikke noget der har med ski at gøre, og har derfor heller ikke noget skitøj. Jeg skal altså både ud og have anskaffet mig langt uld undertøj, fleece trøjer, skibukser, handsker og en skijakke.

Jeg må indrømme at jeg ikke er den praktiske type når det kommer til påklædning. Jeg ejer for eksempel hverken gummistøvler eller regnjakke. Det der er med det er at de her praktisk ting, som jo egentlig er super godt at have i garderoben, ofte ikke er særlige kønne. Det ligger åbenbart milevidt fra mode verdenen, og det har jeg svært ved at indfinde mig med. Kan jeg ikke finde et par gummistøvler der er pæne, ja så undværer jeg bare. Åbenbart. Derfor vil jeg selvfølgelig også gerne have at mit skitøj er pænt, selvom det skal være praktisk og funktionelt. Det ønske synes jeg netop at jakkerne fra Parajumpers lever op til.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *