Tøjstativ som prikken over i´et i din indretning

Der er mange elementer i boligindretning, som gør sig gældende. Og det er både dine møbler, hvordan de er placeret, samt hvordan du har sammensat dine farver. Men der er også en række elementer, som du måske ikke tænker over så tit, som også har en enorm stor betydning for din samlede boligindretning. Og det kan fx være et tøjstativ.

Der er en række årsager til, at et tøjstativ bidrager til din boligindretning. For det første er det en pæn måde at opbevare dit tøj på. Men udover at være pænt og æstetisk, så er der også en række praktiske fordele ved at have sit tøj på et tøjstativ frem for fx at have det liggende i et skab eller i en skuffe.

Praktiske fordele ved tøjstativ

 Alle kender det: Man står om morgenen og skal vælge tøj. Her kan det være nemt at have sit tøj hængende på en bøjle på et tøjstativ, eftersom du her man ”prøve” tøjet på ved blot at holde det hen foran din krop i spejlet. Præcis som mange gør på film. På den måde kan du hurtigt sammensætte det helt rigtige outfit, som passer til den fest, du skal til, eller til den dag, du skal til at sætte i gang.

Ydermere er der også noget overskueligheden og orden i det. Hvis du har lagt dit tøj i en bunke i et skab eller i en skuffe, kan det være svært at få fingrene i de nederste stykker tøj uden fx at vælte bunken eller forårsage uorden i din generelle struktur. Dette undgår du også med et tøjstativ. Her er det nemt at tage lige det stykke tøj, du skal bruge, ud, og efterfølgende tage det på.

Der er også en fordel, når det kommer til at holde tøjet nydeligt. Hvis du ofte går i skjorter eller andet pænere tøj, så er du formentlig vant til at stryge dit tøj. Og hvis du opbevarer dit tøj i en skuffe, skal du have strygejernet frem hver morgen, fordi dit tøj har lagt krøllet sammen i en bunke og foldet.

Men hvis du hænger dit tøj op på et tøjstativ, så kan du slipe for at skulle stryge hver enkelt stykke tøj, hver gang du skal have det på. Enten kan du stryge alt dit tøj på én gang og derefter hænge det op, eller du kan simpelthen blot lade dit tøj være nydeligt og nystrøget ved at hænge på tøjstativet. Det er en behagelig ting at spare om morgenen: Nu behøver du ikke længere tænke over, at du hele tiden skal stryge dit tøj.

Tøjstativ er lækkert til indretningen

 Naturligvis skal et tøjstativ være pænt. Og derfor kan det også sætte prikken over i´et på din boligindretning. Et pænt og nydeligt tøjstativ, hvor dit fede tøj hænger på, kan sagtens være en glimrende ting at have i sin indretning, og det kan give et fantastisk look.

Mange tøjstativer er i sig selv rigtig fede. Der er fx en hel masse, som er lavet af vandrør. Dette giver et meget råt og klassisk look, som passer ind i rigtig mange indretninger. Og jeg tror skam også, at det passer ind i din. Hvis du er blevet hooked på idéen om at købe et tøjstativ – både af de praktiske årsager og de indretningsmæssige årsager – så er der flere steder, du kan købe et. Jeg ved, at de mere klassiske møbelforretninger som fx Ikea også har et udvalg. Men der er også en webshop, som udelukkende specialiserer sig i at sælge fede, rå og klassiske tøjstativer, som er lavet af vandrør. Den shop hedder Raw58.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *